Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова: Страх ги тресе да не би Президентът да сформира Служебен Кабинет

Кадър БНТ и ГЕРБ Фб

"Страх ги тресе да не би Президентът да сформира Служебен Кабинет.", споделя публично във Фейсбук синоптичката на БНТ Еве Кикерезова.

Постът и отприщи лавина от коментари.

Сред първите недоволни е говорителят на ГЕРБ Никола Николов:

"Че като го сформира какво ще стане? И кой го тресе страх?", контрира под поста пиарът на Борисов.

"Изключително ми е неудобно да споря с теб, Никола, защото ти твоята работа я вършиш перфектно. Със Севи сте еталон за това как предимно с вашите усилия тази партия се задържа 12 години (ако не греша) на власт. Възхищавам ви се от цялото ми сърце и чистосърдечно винаги съм се изказвала с най-добрите думи за вас, защото някой ден трябва да ви изучават в учебниците. Обаче Борисов не мога да го дишам, заради простащината, която лъха от него и маниера му на управление.", отвръща Ева.

Появяват се много коментари в подкрепа на Кикерезова. Говорителят на ГЕРБ усърдно брани управлението на Борисов:

"Затова сме в Европейския банков съюз и всички международни рейтингови агенции ни дават оценки, нали, щото му е малоумно управлението. Четете малко, господине. Стига закшинания и мантри ..."

Кикерезова споделя публично и нещо много притеснително: 

"Майка ми я тормозят ежедневно в работата, заради мен (работи в общината), но не се оплаквам или озлобявам допълнително :)) За протеста пред БНТ не бях съгласна, защото Кошлуков никога не е упражнявал цензура над журналистите или аз не съм ставала свидетел на това, въпреки че съм присъствала на десетки планьорки и срещи."

Facebook


Кадър БНТ и ГЕРБ Фб

Източник/ци: Petel.bg - новини - Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова: Страх ги тресе да не би Президентът да сформира Служебен Кабинет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!