Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разказ от първо лице: Тошко Лихваря добута ГЕРБ до „победата” в Лом (ГОВОРИ ОЧЕВИДЕЦ за вота, мутрите и джиповете с еднакви номера)

Престъпник с показателния прякор Тошко Лихваря е гербоидът, спомогнал мафията на надделее над народа в Лом, за да може Мутра №1 Бойко Борисов да разчете изритването му от властта като „победа”, научи Narod.bg. Ето как се подменя вотът на българина, а оттам и нашето общо бъдеще – с бандитските номера на ГЕРБ, които всички се надяваме, че вече са на политическото гробище.

Вижте разказът на майка на три деца, наблюдател на измамата „избори”, която видяхме на 4 април:

В Лом, 33-а секция избирателният процес се ръководи изцяло от застъпника на ГЕРБ- СДС с китния прякор Тошко Лихваря. Той борави с личните документи на избирателите, диктува данни на член на комисията и пуска бюлетини вместо избирателите в урната.

Той ме заплаши, крещя и се държа агресивно пред полицая, който трябва да опазва реда.

Председателката на комисията отказваше да ми каже както името, така и качеството на лицето, докато не дойде друга полиция и разбрах името и занятието му. После дойде трета полиция. Писахме дълги протоколи с обяснения, които продължават.

Очаквам обаждане от РИК и съм в процес по пускане на официална жалба към ЦИК. Гладна съм, това е най-големият проблем, а се очертава дълъг ден и дълга вечер. Липсата на месо с хляб ме прави вяла и отпусната.

Изборната надпревара в тази част на България е смехотворна история. Идете да гласувате.

ПП. Благодаря на всички, които ми донесоха кебапчета, пица, шоколад, плодове. Вие сте супер

И продължението на разказа:

“Здравейте отново от Лом, секция 33.

След като пуснахме сигнал до РИК за това, че застъпника на ГЕРБ СДС Тошко Лихваря ръководи целия изборен процес, РИК дойдоха. Оказа се, че идват с голям черен джип, в който отпред седят двама бабаити, а на задната седалка възрастен мъж тип “дон Корлеоне от Северозапада”.

Свалиха се стъкла, запалиха се тънки цигари, привикаха са председателката и Тошко Лихваря. Обясниха им някакви неща, вдигнаха стъклата и заминаха. Разбира се, джипът е с регистрация с еднакви цифри на номера.

Двайсет минути по-късно РИК отхвърли сигнала, а на мен ми пратиха полиция за пореден път, за да ми кажат да спра да снимам. Нещо, което не съм правила.

Докато полицията ми правеше забележки, Тошко Лихваря продължи да управлява изборния процес, а председателката се занимаваше с мен и обясняваше на полицията как съм крещяла цял ден. Викам на полицията “Ама, погледнете застъпника на ГЕРБ продължава да изисква личните документи на хората, докато вие се занимавате с мен. Пред вас го прави!”

Оня пусна личната карта и започна и той да ми се обяснява. Двайсет човека ми се обясняват, но аз имам три деца и ги надвиках всички. Разбира се.

Благодаря за храната, която продължавате да ми носите. Преядох. 

Източник/ци: Разказ от първо лице: Тошко Лихваря добута ГЕРБ до „победата” в Лом (ГОВОРИ ОЧЕВИДЕЦ за вота, мутрите и джиповете с еднакви номера) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!