Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бенатова: Мирът предложен от Борисов е лукав опит за печелене на време. Става въпрос за едни 60 милиарда

Не точно изборният резултат, а едни 60 милиарда от ЕС, бяха първите думи на Борисов под снега. 

"Предстоят най-важните месеци - докато влезе в сила Плана за възстановяване, 50 милиарда - 50 грант, 10 с лихви, това са близо 60 млрд. България може действително още по-добре да изглежда и да се промени", каза той пред джипката си вечерта, когато стана ясно, че вече няма да може да управлява еднолично и респективно да харчи милиардите от тойотата.

Ето и коментара на Миролюба Бенатова, която препрати към статия на "Дневник", описваща точния механизъм на финансиране на ЕС, който изобщо не зависи от Борисов. 

"Много важно!

За какви милиарди става дума, кога ще бъдат усвоени и от кого зависи.

Факти, които трябва да знаем (в линка). И да не забравяме, че в някои сектори като енергетиката, герб-дпс се бетонираха с конкурсни назначения преди изборите. Тези директори не могат да бъдат сменяни в следващите няколко години. До края на 2021а могат да бъдат назначени още "капии" в различните администрации. Така че, "мирът до декември" , предложен от Борисов, е лукав опит за печелене на време. След това управляващите ще са поставени пред свършен факт за някои важни неща.

Прочетете тази изключително полезна и информативна статия по темата за парите, които трябва да получи България."

Miroluba Benatova, Facebook

Източник/ци: Petel.bg - новини - Бенатова: Мирът предложен от Борисов е лукав опит за печелене на време. Става въпрос за едни 60 милиарда

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!