Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Победа срещу изключително опитна мафия, която владее устойчиво цялата държавна и политическа власт, не се реализира с избори. Това е тежка заблуда

Победа срещу изключително опитна мафия, която владее устойчиво цялата държавна и политическа власт, не се реализира с избори. Това е тежка заблуда. Политическите процеси у нас са с ниска степен на значимост за положителен краен резултат, защото политиците-марионетки нямат знания и умения за сериозни работи. Неподготвени са. Това е причината, заради която виждате много посредствени лица, закичени с депутатски имунитет.

Властта няма да бъде скоро в ръцете на парламента и това ви го казвам много отговорно. На този етап това трябва да бъде така, колкото и да е в противоречие с основния закон. И въпреки това, преместената пешка с един ход напред е напредък постигнат по одобрена тактическа схема. Политиците все още не са фактор и няма да бъдат, докато не се оправят другите, съществени работи в държавата. Сериозните. Разбира се, държавата ще продължи да се управлява от задкулисие, но не едно и не политическо. Така се случи, заради пропуски в много направления и невъзможността на политиците ни да се изграждат и утвърждават по естествен ред и перспектива. Засега те не са здрави личности и не им се полага реална власт с изключение на малка част от рутинната оперативна дейност.

Сложно е. Много сложно, за да се радвате на светлината преди изгрева на слънцето.

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!