Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тотална американска война, до последния украинец - новата натовска стратегия

Във вчерашния ден Байдън обяви началото на голяма нова война с изявление за пълна подкрепа за украинската армия по направление Луганск и Донбас. Тази нощ украинската армия започна военно настъпление с арталерийски огън и действителни мащабни военни маневри. Бързо скочиха украинците и това е разбираемо на този етап от развитието им.

Тотална американска война, до последния украинец - новата натовска стратегия.

Николай Марков - Posts | Facebook

Светът е на точно една крачка до нова първа световна война. Не случайно не казвам трета и грешката не е в мен. И точно както в месеците преди избухването на най-унищожителната война в историята на цивилизацията, човечеството спи или се занимава с несъществени свои работи. Да не говорим за държавници и политици, които разбираемо се правят на важни и знаещи, но винаги са били най-празните същества в историческото време.

Така върви света, към своя закономерен край!

На село, разбирайте у нас, байганя прави избори. Неговото простичко битие е погълнало цялата му същност и мисълта, че може да сгъне бохчата и да тръгне към парламента го изпълва с надежда за спасение на света от всяко възможно зло. Така живее нашенеца отколе и не може да напусне този кафез, от който изглежда като възможно най-ниската форма на живот във вселената. Но за него не е така, защото той гради своето село!

Европейската политика се формира от конкретни политически играчи и най-значителната от тях е Меркел. Това стратегическо чудовище, родено от предателството на собствения си ментор и ще приключи пътя си като предател на Европа. Заложи всички възможни страгтегически бомби в света и загуби всички тактически сражения. Днешният свят ще се раздели на света преди и след меркелизма. Семпла жена от люлката на агресивната посредственост, която закичи огромна власт. И ако днес се питате защо светът е пред нова война - попитайте Меркел! Тя няма да ви отговори, защото този вид балони летят само в тъмната част, но все пак я попитайте. Само тя и единици лидери в света знаят верния отговор и това най-пазената политическа тайна на нашето време. Мръсната игра.

Бай Ганя, обаче, не се вълнува. Той прави избори, макар, че друг назначава управниците му.

Николай Марков - Posts | Facebook

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!