Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти: Децата на баш комунистите станаха демократи! В неделя теглим чертата 

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

ГЕРБ и СДС действаме заедно, защото децата на баш комунистите станаха демократи и искат да говорят от името на дясното, в неделя, както Радев каза, като теглим чертата, ще видим кой има право да говори от името на народа. 

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Това каза един от най-младите комунисти в България, премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на обиколка в Пазарджишко, става ясно от видео в профила му във „Фейсбук“. Премиерът бе в Белово и Лисичово.

Баце с Тато си

Само генетиката може да обясни тази поразителна прилика
или тест за ...

„Кой ще подредят първи, втори, трети. Ако ни победят, влизаме, поздравяваме ги“, допълни той.

Преди вие да дойдете на власт в Белово нямаше нито една спортна площадка, сега има 11. Ремонтирано е училището, върви саниране на сгради.

ZDF: България, където потъват евромилиардите

Това заяви инж. Костадин Варев, кмет на общината на премиера Бойко Борисов, който е на посещение в града.

Швейцарска телевизия ни разби: С пари от ЕС – села без ток и канализация, но със стадиони

,,ГЕРБ и СДС са заедно, защото децата на баш комунистите станаха демократи и искат да говорят от името на народа'', посочи Борисов в разговор с местен жител.

Министър-председателят заяви още, че след изборите в неделя, като се тегли чертата, както казал Радев, ще се види как са подредени партиите и кой може да говори от името на народа....

Навярно този, който е броил гласовете, както посочва Сталин

May be an image of one or more people and text
(2) Колажи и карикатури - Posts | Facebook

През последните 10 години така сме управлявали държавата, че да има пари в нея, каза Борисов при следващата стъпка от обиколката на Пазарджишкия край.

„За нас всеки човек е важен, затова продължаваме да работим за още по-добро бъдеще в България“, обобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

May be an image of cat, indoor and text that says 'работа, работа, работа'
(2) Колажи и карикатури - Posts | Facebook

May be an illustration of one or more people
(2) Facebook

Източник/ци: Борисов: Децата на баш комунистите станаха демократи! В неделя теглим чертата (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!