Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Подпукаха Онуй за корупцията, скандалите, тормоза, полицейското насилие и натиска над медиите. МУТРО, КОМЕНТАР ЩЕ ИМАШ ЛИ?

Ловният сезон за Онуй е открит. Тези дни много чуждестранни медии и господарят му – САЩ, го подпукаха за корупцията, скандалите, тормоза, полицейското насилие и натиска над медиите. Борисов, който иначе не пропуска да се фотне с американците и да се похвали какво добро са казали за него, странно мълчи.

А ние, например, се интересуваме – признава ли фактите, изнесени от Държавния департамент /всеки момент, признавам, очаквам Георг или Севда да кажат, че Президентът Радев, Нинова или Путин са платили на ДД на САЩ да оплюе най-проспериращият български политик/, или те нещо не са разбрали от усърдната му политическа дейност? Отрича ли доклада? Или и те са корумпирани и нищо не разбират?

Аз разбирам едно – дори съюзниците му вече ги е срам от тоя добитък. То вече дори да ти е враг е срамно, пък за съюзник и приятел – съвсем. Направо да е срамно да признаеш, че го познаваш. Явно вече е вдигнат чадъра над него.

Проблемът е, че при Козяк празно няма. Новите им проекти вече са създадени, финансирани и се чака кой от тях ще се пребори във властта и как ще направят ново колониално правителство. Муцуните се сменят, господарят – не.

Затова в неделя – ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! НИЕ НЕ СМЕ КОЛОНИЯ И НАШИТЕ РАБОТИ НЕ СЕ РЕШАВАТ НА КОЗЯК! Тези, защитаващи евроатлантически ценности, тези, защитаващи прайдовете, тези, които поставят каквото и да било преди България, нямат място в политиката!

Да живее България! Тук е българска земя, ние – българите, ще решаваме бъдещето и съдбата си!

Елена Гунчева

Източник/ци: МУТРО, КОМЕНТАР ЩЕ ИМАШ ЛИ? – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!