Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави се прецакал с предизборния "концерт": Lupa.bg

Шоуменът Слави Трифонов, който преди броени месеци се превърна в лидер на политическата формация „Има такъв народ”, сериозно се е прецакал с концерта, който предстои на 2-ри април. „Слави изобщо не е очаквал, че два дни преди изборите ще има локдаун”, обясниха пред Lupa.bg негови приближени.

За въпросното мероприятие е ангажирана огромната зала „Арена армеец”, но по стечение на обстоятелствата концертът ще се излъчва онлайн по партийната телевизия 7/8 тв. Той ще е под надслов „Къде си вярна ти, любов народна”.

„Интересно колко ще са наемът на залата и разходите му. Явно е сключил договори с А1 и БТК, защото телевизията му ми влиза в пакета като бонус. Така че е любопитно как ще се разплащат…”, коментира пред Lupa.bg зрител от политическия сектор.

Дълги месеци наред от началото на летните протести у нас през 2020 г. Слави Трифонов пазеше пълно мълчание и нито веднъж не излезе на жълтите павета да протестира срещу властта, която иначе уж критикува. Заради тази си стратегия той търпеше критики и отляво, и отдясно. Анализатори и политици се чудеха защо „видният” опозиционер пази дистанция, сякаш него протестите не го засягат.

По тази причина се появиха и спекулации, че в бъдещия парламент Слави ще е патерица на партия ГЕРБ.

Всъщност, шоуменът бил заблуден от свои съветници, че пасивното му поведение трупа точки в неговата кошница. Едва последните няколко седмици той осъзнал, че това е груба грешка, която може да му изиграе лоша шега по време на вота на 4-ти април. А най-силният му коз преди изборите - въпросният концерт в петък - може да се окаже пълно фиаско, ако не събере очаквания брой зрители. 

Източник/ци: Само в Lupa.bg: Слави се прецакал с предизборния "концерт" - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!