Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лавров със сериозно предупреждение към европейците!

Външният министър на Русия алармира за случващото се в Европа и решенията на ЕС,

че ще противоречат на европейските ценности и личната свобода на всеки човек.

Лавров предупреди, след като Урсула Фон дер Лайен обяви, че се работи към унифициране на европейските сертификати за ваксинация между страните членки. Накрая ще се окаже, че ЕС е по – несвободен за гражданите си от сочената за едва ли не диктатура на Путин в Русия.

Точно руският министър предупреждава за случващото се. Ето какво каза Лавров:

„Ние на нашето ниво информирахме колегите си от Европейския съюз, че се надяваме да се вземат решения, които няма да дискриминират руските граждани.

Covid-паспорти“ на територията на Европейския съюз може да означава насилствена ваксинация, което противоречи на принципа на доброволността.

„Оказва се, че тази идея противоречи на правилата на демокрацията, защото в страните от ЕС има решение, че ваксинирането е доброволно“,

заяви той. „Това означава, че хората ще бъдат принуждавани насилствено, разбира се, ако хората искат да пътуват, а населението на Европейския съюз едва ли може да си представи живота си без пътуване между страните .

Да видим как ще завърши всичко, надявам се решението да бъде взето, като се вземат предвид вижданията на страните-членки. Факторът на доброволната ваксинация е много сериозен.“

Бременна жена оцеля от COVID-19 по необичаен начин

Двойка лекари в Ухан се възстановяват от коронавирус по уникален начин

Локдауните неефективни срещу коронавируса, показват изследвания

Източник/ци: Лавров със сериозно предупреждение към европейците!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!