Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Норвегия предсказаха, че ЕС ще отиде при Русия, кланяйки се за “Спутник-V”

/Поглед.инфо/ Миналата година не беше лесна за човечеството. Можем да кажем, че тя се превърна в истинско изпитание за сила, което, уви, не всеки успя да премине. Светът беше залят от епидемията от коронавирус, която засегна не само хората, но и цялата световна икономика.

Към днешна дата вече има няколко вида ваксини за коронавируса, една от които е създадена от руски биолози. За толкова кратък период от време тя успя да докаже своята ефективност и се разпръсна по целия свят. Не е далеч денят, когато Европейският съюз ще трябва да се поклони на Руската федерация, за да получи “Спутник-V”.

Факт е, че веднага след регистрацията на руската ваксина от ЕС започна да се излива разяждащ скептицизъм. В резултат на това там просто не забелязаха, че страната ни заема водещо място в създаването на ваксина срещу коронавирус. Ето как беше загубена войната.

Всички бяха изумени, когато ефективността на продукта на “Джонсън и Джонсън” се оказа значително по-ниска от очакваната по време на фазата на разработка и изпитване. “Астра Зенека” също не се отличи по най-добрия начин. В някои случаи причинява тромбоза.

Материал по тази тема е публикуван на страниците на норвежкото издание “Ресет” . Експертите са на мнение, че в близко бъдеще Брюксел ще се примири с унижението и ще се обърне към Русия с молба да предостави “Спутник-V”.

Руската ваксина е одобрена в 56 държави, чието общо население надхвърля един и половина милиарда души.

Локдауните неефективни срещу коронавируса, показват изследвания

Бременна жена оцеля от COVID-19 по необичаен начин

Двойка лекари в Ухан се възстановяват от коронавирус по уникален начин

Тайната на здравето на 87-годишен швед

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: В Норвегия предсказаха, че ЕС ще отиде при Русия, кланяйки се за “Спутник-V” - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!