Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето как големият застъпник на противоепидемичните мерки Борисов ги нарушава най- нагло! Всичко е прах в очите на хората и тотално лицемерие!

Претивоепидемичните мерки в България в една снимка.

През януари РЗИ глобява кметицата на Габрово заради неспазване на противоепидемичните мерки. Проведен е новогодишен концерт на открито.На 07.03.21 официалният профил на Бойко Борисов публикува тези кадри, на които очевидно противоепидемичните мерки също са нарушени и конкретно заповед РД-01-51 (а вероятно и други заповеди на Министъра на здравеопазването).

Според заповедта, ако в открити пространства не може да се спазва дистанция от минимум 1.5 метра, всеки трябва да носи маски. След изпратен сигнал до РЗИ, РЗИ излизат със становище, че от тези снимки не можело да се установи дали се спазва нужната дистанция от 1.5 метра.

Аз лично не желая повече от телевизията Министърът на здравеопазването да ми вменява вина, че се намираме в тежка ситуация, защото сме безотговорни и не спазваме забраните. Аз лично спазвам всичко…

„Наука и критично мислене“, Фейсбук

Източник/ци: Ето как големият застъпник на противоепидемичните мерки Борисов ги нарушава най- нагло! Всичко е прах в очите на хората и тотално лицемерие! - Говори открито: мнения, без цензура, корупция

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!