Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Смяната на пола при деца: благото, което Рейчъл Ливайн се опитва да прокара в САЩ

/Поглед.инфо/ Ето че първите лястовици полетяха след одобрението на травестит на висок пост. По-малко от седмица след назначаването на Рейчъл Ливайн (бивш мъж със семейство) на длъжността заместник-министър на здравеопазването на САЩ, то започна да прокарва своите инициативи ... Естествено, свързани с ЛГБТ дела.

Като цяло новоизпеченият заместник-шеф на Министерството на здравеопазването сега се дави за разрешение за смяна на пола при непълнолетни, както и за даване на зелена светлина за хормонална терапия. Но в американското общество все още има хора, готови да се противопоставят на това.

Например републиканският сенатор от Кентъки Ранд Пол показа активно противопоставяне на инициативите на травестита. Той осъди идеята да се позволи на непълнолетни да приемат хормони, блокиращи пубертета, и да се записват за операция на гърдите или гениталиите.

„Доктор Ливайн, вие подкрепяхте както разрешаването на непълнолетни да приемат хормони, блокиращи пубертета, така и хирургичното унищожаване на гениталиите им. Както хирургичното осакатяване, така и хормоналното прекъсване на пубертета могат необратимо да променят вторичните полови характеристики. Американският колеж по педиатри съобщава, че 80 до 95% от децата в пубертета с дисфория на пола ще се възстановят в края на тийнейджърските си години, освен ако не получат медицинска намеса и обществено одобрение “, обясни сенаторът.

Той също така попита Ливайн дали според то непълнолетните деца са в състояние точно да вземат толкова важно решение. Лекарят отказа да отговори и просто каза, че трансджендър медицината е сложна работа:

„Е, сенатор, благодаря ви за интереса ви по този въпрос. Трансджендър медицина е много сложна област със свои нюанси, където се извършват надеждни изследвания и се разработват собствени стандарти за лечение. И ако бъда одобрена за поста помощник-министър на здравеопазването, ще се радвам да си сътруднича с вас и вашите помощници, както и лично да обсъдя спецификата на лечението при трансджендърите. "

Забележително е, че в историята на съвременна Америка вече е имало случаи, когато хората са се бъркали в своята идентичност, променяли са си пола и след това са променяли мнението си. Какво можем да кажем за деца, които лесно се впечатляват и също толкова лесно се отказват от предишните си желания. Като цяло, ако Ливайн все така прокарва своята инициатива, тогава американското общество е обречено на неизбежно изчезване.

Превод: В. Сергеев

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Смяната на пола при деца: благо или слабоумие - Рейчъл Ливайн се опитва да прокара нова инициатива в САЩ - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!