Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Докога ще хокат народа за коронавируса, шефът на БЛС да се засрами: Д-р П. Панайотов

Известният лекар и бивш кмет на Дупница д-р Панчо Панайотов написа:

"Започвам да пиша. Обзет съм от страхотен, страхотен гняв. Обзет съм от съмнение, че нямам думи. Че няма думи.

Времето е 21 век. Страната се намира на географския континент Европа – люлката на модерността и хуманизма. Страната е член на политическия  Европейски съюз- съюз на демокрация и хуманизъм.

В този век, в тази страна председател на БЛС (Български лекарски съюз), официално, публично изрича, нечувани, неизричани в човешката история думи.

Той (този никаквец, извратен екземпляр) обвинява гражданите, народа, пациентите за епидемията. Нахоква ги, кара им се, обвинява ги, заклеймява ги И произнася страховити думи- съветва лекарите да не приемат болни (да не ги преглеждат).

Чувства се обиден от хората, чувства се жертва, той, дори и семейството му(и то било изплашено).

На този никаквец няма смисъл да обяснявам. Или е много тъп, или е наглец световен. Но ще напиша за вас, които ще прочетете това. И моля, не забравяйте – дори и агнетата мълчат, само когато са умрели.

Това, което е заявил, е недопустимо, е точно обратното на медицинската етика, но и на писани правила и закони. Това е пар екселанс наказуемо престъпление по НК.ТОВА Е ПОДБУДИТЕЛСТВО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

И защото само мъртвите агнета мълчат то:

Вие, обикновените хора ( и пациенти, и здрави) имате правото на коментари на тази страница; вие имате правото да споделяте този текст( повече хора да го прочетат).

Вие, адвокати, юристи, имате знанията и правото, да се съберете поне няколко и да предприемете инициатива, срещу това тежко престъпление.

Вие, активисти на НПО за защита на гражданските права, вие имате знания, право, а и кауза да атакувате този Менгеле.

Вие прокурори имате право да се самосезирате за това престъпление.

И накрая отново:

Този изрод апелира лекарите да не приемат болни. Сърди се. Дай ми куклите, на ти играчките. Тежко подбудителство за тежко престъпление. Подобно престъпление няма в човешката история.

Дори и агнетата мълчат само, когато са умрели".

Източник/ци: Докога ще хокат народа за коронавируса, шефът на БЛС да се засрами: Д-р П. Панайотов | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!