Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ДОКУМЕНТИ: Д-р Коце Ботокса не е виждал и не знае какво е Covid-19 (ВИЖТЕ) - Narod.bg

Професор Костадин Ангелов, познат повече като Коце Ботокса, признава в официално писмо, че българската медицина не знае какво е това животно Covid-19, защото България никога не е провеждала изследване на инфекцията, която удобно за властта си държи в поредния локдаун.

Скандалът лъсна от искане за достъп до обществена информация, отправено до Министерството на здравеопазването от Радка Сиренкова, представляваща народно движени „Сърцето на България” и от Живко Бъчваров.

Недоверчивите към властта граждани искат от д-р Коце да им бъде предоставена информация какви научни изследвания са направени от независими наши учени, които да докажат, че щамът на коронавируса SARS-CoV-2 е бил изолиран у нас.

Отговорът идва от главния секретар на Здравното министерство Христина Гетова.

Чиновничката с тлъста заплата е принудена да признае, че: „…МЗ не разполага със заявената от вас информация и няма данни за нейното местонахождение”.

Тоест – министър и министерство на хунтата не са виждали доказателства за съществуването на коронавируса, но измъчват народа с абсурдни мерки вече от година. „Докторите“ на шайката дори не са си направили труда да изследват вируса, за да знаят с какво си имат работа. Толкова за тяхната грижа за нашето здраве…

Бременна жена оцеля от COVID-19 по необичаен начин

Кой е Ориенталският светец? Отговорът може да се намери в западното пророчество

Двойка лекари в Ухан се възстановяват от коронавирус по уникален начин

Източник/ци: ДОКУМЕНТИ в Narod.bg: Д-р Коце Ботокса не е виждал и не знае какво е Covid-19 (ВИЖТЕ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!