Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В България няма вече български народ, нито българска нация

В България няма вече български народ, нито българска нация. Имало "общности" и така било от сътворението на света до днес. Имало 20-30 общности, които насила са станали българска нация и за всичко това са виновни комунистите, които пък днес са първи европейци. Пишат и бришат такива политкоректни учебници по история, та децата ни да научат от тях голата истина за голия ни окраден народ. И изчезваща държава.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

От европа на нациите, към европа на общностите, до европа на малоумниците. Светъл път ни чака, другари, трудов път към светли европейски бъднини. Е, Великобритания не ги видя и разбра тези хубави работи, но англичаните са много изостанала нация и не виждат в бъдещето като нас. Ние вчера прогледнахме, а вече имаме стотици политици- кучета водачи, които виждат ясно пътя към новия "демократичен" Интернационал. В него всичко пак ще бъде общо - от жените, през децата, до последния мъжки задник. Така си го бяхме начертали и преди, но ще го постигнем днес и утре, натъпкани с ценности, като гущери с лимонтузу. И прогледнали в светлото бъдеще водачи. Гладни кучета.

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Английската кралица да му мисли, като не иска да има хилядолетни дългове към незнайни кредитори! Глупава жена! Ние да сме си добре, макар, че не е ясно вече и кои сме ние!?

Николай Марков

Източник/ци: (4) Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!