Следвайте "Буднаера" в Телеграм

На 4 април Баце е аут! ГЕРБ нямат депутати за правителство, спешно искат да ФАЛШИФИЦИРАТ изборите

Промяната в България е на прага! На 4 април Баце напуска удобния премиерски стол и поради нулевия шанс да събори Румен Радев за върховен главнокомандващ, ще излезе в опозиция. Narod.bg научи новината от коментар на изявения журналист Иван Бакалов, който направи разбор на ситуацията и извади съответните изводи.

Според него след изборите на 4 април Мутрата няма никакъв шанс да състави правителство, затова ще се опита да състави поредната порочна Тройна коалиция, с която да стигне заветните 121 депутатски места.

Източник на Narod.bg обаче допълни, че в момента шайката, изпаднала в паника от загубата на властта, спешно търсела повече начини за фалшифициране на изборите, за да избегне краха, съпътстван със съдебно преследване за най-близките около сикаджията Бойко Борисов.

Ето какво точно предвеща Иван Бакалов:

Преобладаващата част от българите разбират, че ни управлява бутафорен мегаломан, корумпиран, необразована мутра, мафиот и т. н. – всеки схваща поне някои от тези черти.

И тази част е две към едно спрямо онзи милион гласоподаватели на Борисов – „вие сте прости и затова се разбираме“, и контингента лели-ГЕРБ, и онези, които говорят против Борисов, ама тайно гласуват за него, „да не дойдат комунистите“.

И Борисов ще си вземе 30% и 80 депутати и ще каже, че е победил в изборите за 20-и път.

Ама този път ще има проблем да си купи коалиционен партньор, въпреки огромния ресурс, който е натрупал за тия години. Защото ще му трябват поне две партии за коалиция. И всички те са се опарили вече от него.

Изглежда трябва да добавя:

ГЕРБ – 80-85 депутати,

БСП – 75-80,

ДПС – 30

Слави – 30,

ДБ – 20

Изправи се БГ – 12-13

ВМРО 12-13

Трябва тройна коалиция, освен ГЕРБ да се събере с БСП, което няма да стане.

Ако направят правителство без Борисов, с който и да е, дори с ГЕРБ, това ще е успех, първа стъпка към нормализиране на държавата.

Източник/ци: На 4 април Баце е аут! ГЕРБ нямат депутати за правителство, спешно искат да ФАЛШИФИЦИРАТ изборите - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!