Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Петков огласи случай с починал лекар след 2 дози „Пфайзер“ и запита защо не правят аутопсии

На 6.02 почина Христо Цонков в Габрово, ваксиниран, в последствие “заразен” с Kовид. В неделя почина ваксиниран с „АстраЗенека“, отново “заразен” след имунизиране. След това с две дози „Пфайзер“ колабира и умря д-р Евгений Александров в Плевен, отново с Ковид!

Във ВМА, дни наред бере душа Иван Савов, ваксиниран с „АстраЗенека“ и отново с Kовид. Ваксиниран с „Модерна“ е в тежко състояние в друга столична болница, също с Kовид. На умрелите, разбира се, не беше направена аутопсия. Държавата я нямаше.

Продължават да пишат „Ковид“, продължават да не правят аутопсии. Даже не уточняват починалите ваксинирани. Това е цинизъм, на който е способен само онзи, дето ако му свалят пагоните, сестрите ще му бият чембери от сутрин до вечер. Това е цинизъм, който може Борисов и онова недоразумение, клечащо в кабинета на здравния министър.

Настояваме за сериозна информационно-аналитична справка за последствията от ваксините както първа, така и втора, върху здравето на хората и публична информация за хората, които са починали след ваксиниране.

Другото е убийство, което правят тези образи с българското население.

Румен Петков 

afera.bg

Медицинските чудеса на Фалун Дафа (Част 3): Родители и деца

Бременна жена оцеля от COVID-19 по необичаен начин

Кой е Ориенталският светец? Отговорът може да се намери в западното пророчество

Източник/ци: Румен Петков огласи случай с починал лекар след 2 дози „Пфайзер“ и запита защо не правят аутопсии – О Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!