Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Омерзена съм до дъното на душата си. Нищо не остана от това на снимката. И вие сте виновни за това, гадове!

Преди месеци, когато Кире, Гергов и цялата миризлива компания, ръководена от една самозабравила се нахалница в Брюксел и нейния Чехльо, тръгна да завладява БСП, аз обикновеният привърженик на тази партия (без да съм член) си рекох: „Има изход! Майната му! Ще гласувам за Мая. Колко приятели имам там!“  Даже постове писах на тази тема. Много добре си спомням. Слава тебе господи, че не се наложи! Такава щях да я свърша, че по-добре да се бях гръмнала.

Тогава още нямаше листи, хора, които възмутено ни информират какво се случва, изпращат документи, информация. Моята организация БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ не знаеше това, което знае днес. Всъщност, щях да си дам гласа точно за тези, които мразя и от които се възмущавам. И ТОВА Е ФАКТ! Плюс още цяла тайфа бивши и настоящи герберски калинки, които надничат от листите, разни осъдени, които се опитаха да ни пробутат, стари муцуни от политиката, които от години се тикат там, за където нямат потенциал, освен разбира се кинтите. Няма какво да се лъжем, те купуват и място в политиката. Че даже щях да дам гласа си за онези, които 2009 година са правили кастинга на първите членове на ГЕРБ – София. Т.е. такива, дето са създавали ГЕРБ, а сега се маскират на антигербаджии.

И НАКРАЯ, НО НЕ ПО ВАЖНОСТ! Пиарката на МЕГЛЕНА КУНЕВА коли, беси и ръководи дейността на този мишмаш, забъркан със стари вмирисани яйца. Тя има наглостта да определя на кой, от къде плащали. Алоооуууу! А ДАЛИ ЗНАЕШ ПРОИЗХОДЪТ НА ПАРИТЕ,  С КОИТО ПЛАЩАТ НА ТЕБ???? Никак не ми се вярва да не ти е ясно, госпожо „сив кардинал“.

И нещо друго – нездравословно много сте чели Александър Дюма! Висотата на Ришельо с ракета да гоните, няма да стигнете. Дребна провинциална история сте. Защото България е само провинция пред едни държави, от които идват едни пари.

ОМЕРЗЕНА СЪМ ДО ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ. Повръща ми се. Знанието не носи сила и спокойствие, поне за мен. Измъчва ме и ме отчайва. Нищо не остана от това на снимката долу. И ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ТОВА! И други разбира се! И за това то няма да се повтори, поне не скоро, гадове!

Валентина Милева

Afera.bg

Източник/ци: ОМЕРЗЕНА СЪМ ДО ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ. НИЩО НЕ ОСТАНА ОТ ТОВА НА СНИМКАТА. И ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ТОВА, ГАДОВЕ! – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!