Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Заведението, което не се подчини и предпочете да работи: Имаме клиенти и никакви проверки

Какво като ме глобят? Дали НАП или банката ще ми вземе къщата – има ли значение? Да се наредят на опашката с всички такси, данъци и глоби
Какво като ме глобят? Дали НАП или банката ще ми вземе къщата – има ли значение? Да се наредят на опашката с всички такси, данъци и глоби

Столичното заведение, което излезе с категорична позиция, че ще работи, въпреки мерките - не затвори вратите си днес

До обяд има около 10 клиента, а в момента двама служители са дошли, за да подкрепят Росица Коцева - собственик на Брик Кафе София.

"Не работи само барът. Служители дойдоха да ме подкрепят и казаха, че ще си платят глобата", каза Росица, цитирана от Kmeta.bg.

"Какво повече може да се случи, освен да ни вземат къщата? Така или иначе от банката искат да я вземат, а правителството не им е наредило да отложат заема", посочва тя.

По думите ѝ до сега не са имали никакви проверки. Няма и да дойдат, смята Коцева. "Правителството ще ни игнорира както прави с бизнеса последните 12 месеца. Ще покажат пренебрежението си и нашата незначителност", заяви собственикът на заведението.

"Какво като ме глобят? Дали НАП или банката ще ми вземе къщата – има ли значение? Да се наредят на опашката с всички такси, данъци и глоби", призова тя.

Човек умира само веднъж, каза Росица.

Тя уточни, че хората идват при нея, за да изкажат подкрепа, други плюят, трети смятат, че "трябва да умрем, защото сме паразитите на обществото. Всеки е със собственото си мнение. Очакваме един нормален ден", заключи управителят на Брик Кафе.

Бременна жена оцеля от COVID-19 по необичаен начин

Кой е Ориенталският светец? Отговорът може да се намери в западното пророчество

Двойка лекари в Ухан се възстановяват от коронавирус по уникален начин

Източник/ци: Заведението, което работи: Имаме клиенти и никакви проверки - DUNAVMOST.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!