Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Служител на ЕК казал "Не ни трябва "Спутник V". Странно, ние не натрапваме нищо на никого

Путин: Служител на ЕК казал 'Не ни трябва 'Спутник V'. Странно, ние не натрапваме нищо на никого

"Един от отговорните служители на Европейската комисия е заявил: "Не ни трябва "Спутник V". Странно изявление, ние не натрапваме нищо на никого", каза руският президент. 

"Буди учудване, че непосредствено преди нашата среща, както ми докладваха, буквално преди малко, един от отговорните служители на Европейската комисия е заявил: "Не ни трябва "Спутник V". Странно изявление, ние не натрапваме нищо на никого", каза президентът пред участниците в съвещанието. По думите му, когато подобни изявления се правят от официални лица, "възниква въпросът чии интереси защитават и представляват тези хора: интересите на някакви фармацевтични компании или интересите на европейските граждани".

Руският президент Владимир Путин заяви, че възнамерява утре да се ваксинира срещу Covid-19, добавяйки, че всеки руснак има право сам да реши дали да се ваксинира. Руският лидер не уточни с коя от трите ваксини руско производство ще се имунизира.

По време на предавано по телевизията съвещание, посветено на руските ваксини срещу Covid, Путин заяви, че Русия е подписала международни договори за доставка на ваксината "Спутник V" за 700 млн. души. Той добави, че е от жизненоважно значение да се ускори производството на ваксини за вътрешно ползване, където досега 4,3 милиона души са получили и двете дози от ваксината срещу Covid.

Бременна жена оцеля от COVID-19 по необичаен начин

Кой е Ориенталският светец? Отговорът може да се намери в западното пророчество

Двойка лекари в Ухан се възстановяват от коронавирус по уникален начин

Източник/ци: Путин: Служител на ЕК казал Не ни трябва Спутник V . Странно, ние не натрапваме нищо на никого | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!