Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Конгресът да му сложи корсет на необуздаността, иначе може да стане страшно в световен мащаб

Миналата седмица Байдън падна три пъти. Първият път падна на нивото на грозни клевети и обиди по адрес на президента Путин, който му отговори изключително хладнокръвно и му пожела здраве. Вторият път падна, обяснявайки решенията на световните проблеми на китайците, а те му отвърнаха, че САЩ не може да говори от името на света. Високопоставен американски чиновник сподели, че разговорите били делови и честни (без съмнение, от китайска страна).

Третият път падна на едни стъпала.

Най-болезненото падане за Байдън е ясно кое е. Трудно е да се прецени кое е най-болезненото за самите Съединени щати. И в тази изключително напрегната ситуация се видя, че сблъсъкът Байдън-Тръмп доведе до жертви. Очевидно е, че трябва Конгресът да му сложи корсет на необуздаността, защото иначе може да стане страшно в световен мащаб. А мирът в нашия регион е наше дело и не бива да допускаме никой да ни диктува решения, които са встрани от нашите интереси.

Румен Петков

Afera.bg

Източник/ци: КОНГРЕСЪТ ДА МУ СЛОЖИ КОРСЕТ НА НЕОБУЗДАНОСТТА, ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ СТРАШНО В СВЕТОВЕН МАЩАБ – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!