Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лично мнение към госпожата, овъртяна в скафандър

Госпожо, не съм влизала в ковид-отделенията ви. Но знам колко получавате по клиничните пътеки. Не съм влизала в ковидясалите отделения, но съм влизала в онкологични клиники и съм виждала мизерията и как се отнасят с болните. Не съм виждала как се задушават от ковид, но съм виждала как умират пред стълбите на същите тези болници.

Аз не се напъвам за политиката. Но няма да оставя дебили да ни управляват. Ако на Вас ви е интересно и мазохистично приятно всеки ден да ви дават различни, все по-неадекватни заповеди, това е Ваш проблем, но не го превръщайте в мой и в проблем на моето дете. Защото децата се задушават от малоумните ви маски. Аз се задушавам. А паниката, която създавате, влиза в учебниците по психиатрия, а не епидемиология. Играйте театър колкото си искате. Но аз цяло лято бях на половин педя от хиляди хора. Докато други, които вие им промивате мозъците и насаждате страх, умират от паника и инфаркти, а вие гордо го пишете в бройката за ковидясали.

А здравната система, неуважама госпожо, се задъхва, именно защото управляващите я съсипаха и ви превърнаха в търговци на живот и смърт!

Хайде спрете се с този цирк. Вирус има и никой не го отрича. Аз отричам това, че вирусът вирее само в магазини над 300 квадрата, отричам това, че върлува само след 22.00 часа, отричам това, че го няма в Кауфланд и Лидл, но го има в ресторантите. Отричам това, че всички трябва да психясаме, защото някой трябва да печели пари.

И моето е гражданска позиция. А Вие, госпожо, се прегледайте и си спомнете Хипократовата клетва. Поне не вредете!!!!

Елена Гунчева

Бременна жена оцеля от COVID-19 по необичаен начин

Кой е Ориенталският светец? Отговорът може да се намери в западното пророчество

Двойка лекари в Ухан се възстановяват от коронавирус по уникален начин

Източник/ци: ЛИЧНО МНЕНИЕ КЪМ ГОСПОЖАТА, ОВЪРТЯНА В СКАФАНДЪР – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!