Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кого “уби” Путин?

/Поглед.инфо/ Байдън е йезуит. Типичен, образцов, класически.
Как да се обиди лидерът на Русия така, че да не се загуби възможността за диалог? Трябва журналистът да произнесе обидата под формата на въпрос, а Байдън да отговори утвърдително. И се получава, че е обидил, но сам не е произнесъл тези думи. Удобен номер за един подлец.

По уличките хулиганите така се опитват да унижат жертвата, произнасяйки обидите под формата на въпрос: така че жертвата първа да даде повод за сбиване. Но Путин е израснал между блоковете, не му се случва за първи път - а и си има отдавна работа с международни хулигани.

Тук е важно друго. Хулиганът-йезуит Байдън се опитва по всякакъв начин да изкара Путин от кожата му, но не може да нападне, защото се страхува и разбира, че Русия не му е по силите. Той е принуден да прибягва към уловки, за да не пресече чертата. За да се срещне с Путин, с този “убиец” защото иначе няма как. Ако преди 20 години, преди Путин, САЩ можеха да пренебрегнат Русия и да смелят на каша всеки, то сега нещата са различни.

Да, Путин е убиец - убиец на еднополюсния свят, на абсолютната власт на “Пакс Американа”. И като такъв той ще остане в историята.

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: Кого “уби” Путин? - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!