Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Залавяне" на руски шпиони, точно две седмици преди изборите

Нека не забравяме все пак, че преди всеки пореден политически избор за парламент, Бойко Борисов залявя лично по един или няколко руски шпиони. Закусва банкянеца с шпиони. В тази дивна, но твърде просташка активност включвам и поредното "залавяне" на руски шпиони, точно две седмици преди изборите. Длъжен съм да припомня също, че в мафиотската ни територия няма нито един осъден шпионин, нито пък ще има занапред - причините са повече от една и прекалено сериозни за нашите пенкелер политици. Нещо повече, не само шпиони няма осъдени, но и корумпирани политици няма, както няма осъдени и хвърлени в затвор и нито едно длъжностно лице, от висшия ешалон на политическия мениджмънт на европейското бунище за всякакви токсични отпадъци.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Добрата новина е, че след поредната антишпионска борисова операция с логичното име "Байданарка", американската висша дипломация реагира и подкрепи борбата на другаря Борисов в тежките му битки с всякакви руски шпиони. Не случайно самият наш пръв партиен и държавен ръководител размаха пръст на товорищ Путин и го предупреди да си свие малко перките, за да не падат пак руски самолети в Черно море и да събираме трупове на пилотите им. В такава невиждана военна сила сме се превърнали, че единствен нашия лидер може да си позволи публично да дръпне ушите на всеруския император Путин.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Чудя се само какви същества живеят в този Бял дом? А в Брюксел? Явно и там нещата са сведени до приказки под шипковия храст, демагогия, популизъм и нищоправене с изключение на тоталното и очевидно обедняване, задлъжняване и обреченост на евроатлантическите граждани, както и превръщането им в заложници на най-некадърните политически ръководители от един век насам. Нищо, важно е ние да сме здрави! Сега Даниел Митов ще оправи пак нещата и с Байдън. Като с предишните.
Нали, другарю Борисов? Едно кюлче злато по-малко.

Николай Марков

Просто реквизит...

May be an image of 5 people and money
(2) Колажи и карикатури - Posts | Facebook

Източник/ци: (2) Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!