Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Предизборни: Бойко раздава дрехи втора употреба докато майка и дъщеря се самоубиха заедно от бедност

Бойко Борисов започна по традиция да раздава връхните си дрехи на хора, които участват в клиповете му във Фейсбук.

Наскоро той даде сакото си на работник на магистрала "Хемус", който се оказа и общински съветник от ГЕРБ.

Сега той даде якето си на преводачката, която не беше се облякла достатъчно топло.

Той инспектира напредъка по разширението на газопреносната ни система край Пирдоп. Заедно с него беше и изпълнителният директор на "Булгартрансгаз“ ЕАД Владимир Малинов.

По време на разговора, който се състоя на работната площадка, Борисов свали якето си и го даде на преводачката на Ролънд Харингс - изпълнителен директор на "Аурубис", чийто завод у нас се намира именно между Пирдоп и Златица. 

Представител на завода "Аурубис" изтъкна, че за компанията завършването на този газопровод е много важно. Заводът е разположен между градовете Пирдоп и Златица, на около 80 км източно от София. Премиерът Борисов неколкократно подчерта, че те са най-големият данъкоплатец в България. Той изтъкна и ангажираността им с опазването на околната среда. Министър-председателят припомни, че до края на годината ще бъде готов интерконекторът България-Гърция. 

Премиерът поясни, че от "Аурубис" са най-големият данъкоплатец в България и са ангажирани в опазването на околната среда. По думите му газопроводът освен за този завод, е за целия регион - Панагюрище, Пирдоп, Челопеч и други.

Бедността и мизерията подтикна майка и дъщеря да се самоубият в Стара Загора.

Двете скочиха от седмия етаж на блока.

Двете живеели в крайна бедност.  Майка и дъщеря се самоубиха заедно, като скочиха от жилището си на седмия етаж в блок на улица "Мусала" в Стара Загора. Трагедията се разиграла малко след 12:30 часа в четвъртък. Две осемгодишни деца, които играели наоколо, разказват, че първо паднало тялото на майката, а миг след това върху нея се стоварила и дъщерята, пише вестник 24 часа.

Майката и дъщерята живеели в мизерия. Двете скочили от прозореца вляво, който и днес беше отворен.

Двете жени издъхнали намясто. По случая е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство, но на този етап разследващите нямат улики за извършено насилие над мъртвите.

Виж още в https://www.24chasa.bg/region/article/9626201

Източник/ци: Petel.bg - новини - Майка и дъщеря се самоубиха заедно от бедност в Стара Загора

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!