Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПРОТЕСТЪТ: На бунт и съпротива! Не те нас да затворят, а ние тях! 20 март от 10.30 ч. пред Министерски съвет

Пореден мащабен протест се организира в събота в София. Той е срещу ограничителните мерки на властта, свързани с борбата срещу коронавируса. Организатори на събитието са хората, които 253 дни зоват под прозорците на властта за оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Протестът ще започне в 10,30 ч. пред Министерски съвет и ще бъде под надслов: ”Не, те нас да затворят. Ние тях да затворим!”.

Ето какво се казва в съобщението на протестиращите: 

В събота – 20-ти март т.г. ежедневно протестиращите вече 253 дни български граждани срещу престъпния режим на Бойко Методиев Борисов и неговата бандитска шайка, узурпирала българското управление в т.нар. Триъгълник на властта призовават и приканват всички свои сънародници да се присъединят и да участват в провеждането на организиран от тях Митинг-протест срещу налаганите ограничителни мерки!

Съпротивителният протест-бунт на всяка свободолюбива българска душа, ще се проведе пред сградата на скверния Министерски съвет от 10:30 ч., който в 11:30 ч. ще се превърне в начало на Марш на свободата по бул. “Витоша” до НДК, където от 12:00 ч. ще се проведе обявения Световен протест срещу ограниченията на човешките и гражданските права и свободи, налагани от Правителствата, ужким по повод Пандемията COVID-19.

Събитието се провежда в един и същи час в столиците и големите градове на повече от 80 страни по целия свят. От САЩ и Канада до Израел, от Аржентина до Австралия, от Финландия до ЮАР, от Германия до Бразилия и от Великобритания до Гърция хората искат обратно свободата си.

А ние?! Ние – българите ще се борим ли най-накрая за нашата свобода?! Ще оставим ли най-просташките бандити на света да отнемат свободата ни?! Ще позволим в България мракобесна и човеконенавистна мафия да ни пороби окончателно, под предлог на уж медицинска криза?! Ще дадем ли свободата и достойнството си, за да ни обрекат на глад и мизерия, далеч от близките ни, бягащи зад граница?! Животът ни ще го превърнем ли в животинско вегетиране, обезпечаващо чекмеджетата на Буци?! От 30 години ние – българите придобихме правото да гласуваме, е, ще позволим ли да ни го отнемат в полза на бандитската шайка, погубваща Народа ни и Родината ни?!

Всички народи на нашите съседни страни на Балканите въстават и ще излязат в събота срещу своите Правителства. Ние трябва да спрем Разрушителство на българското правителство!

На протеста срещу тиранията на мафията и нейните т.нар. мерки, с които целят служебното си оставане на власт, без значение чрез или без отмяна на избори, в събота на Ден 255 от антиправителствените демонстрации ясно и аргументирано против нововъведените ограничения ще се произнесат светилата измежду експертите в областта на здравеопазването и в частност инфекционисти, вирусолози, епидемиолози и други вещи медицински лица.

Важно е! Поне веднъж да сме Народ!

Борисов, позор! Оставка и затвор!

НЕ, ТЕ НАС ДА ЗАТВОРЯТ! НИЕ ТЯХ ДА ЗАТВОРИМ!

ДОСТОЙНА ПРИСЪДА!!!

П р о т е с т ъ т!

ВИДЕО:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=P21PsGwWs4s

https://afera.bg/

Източник/ци: ПРОТЕСТЪТ: На бунт и съпротива! Не те нас да затворят, а ние тях! 20 март от 10.30 ч. пред Министерски съвет – О Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!