Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лекар: Изчерпан е капацитета на лекари и сестри, Господ да ни пази

.

Ние сме поставени пред избора да лекуваме болни, които имат нужда от лечение, без да са с ковид, и пациенти в тежко критично състояние с ковид. Това каза д-р Цветелина Спиридонова по бТВ.

За съжаление и ужас на лекарите обнадеждаващите препарати днес в редица проучвания се отричат. Ние четем позитив и след това се появява опровержение. Добра новина има за един препарат. Говорим за ивермектина. 

В крайна сметка това е медикамента, който аз бих предписала на собствената си майска за предпазване от ковид. До този момент пациентите се ориентираха към препарат забранен, за ветеринарната медицина. Новият препарат е показан за лечение и начална профилактика за коронавирус. Лекарството е одобрено и налично. Говорим за лекарство, което да позволи на пациента в лека форма.   

Изчерпан е капацитета на лекари и сестри. Отчайващо е положението. Призовавам властите да включат общопрактикуващите лекари и ДКЦ-та. Лично аз препоръчвам ивермектина. Нито един мой пациент не е стигнал до болницата.

Всички ваксинирани пациенти следва да следят антителата си. При мен малко паднаха и това трябва да се проучи. Лечението е стандартизирано и Господ да ни пази.

Бременна жена оцеля от COVID-19 по необичаен начин

Двойка лекари в Ухан се възстановяват от коронавирус по уникален начин

Източник/ци: Лекар: Изчерпан е капацитета на лекари и сестри, Господ да ни пази

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!