Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Меган Маркъл крие детето си, което е родено преди брака с принц Хари

/Поглед.инфо/ Всички знаят какво е бохемски начин на живот. И това, за което всички знаят, е само малка част от дивата развратност и морален упадък, които всъщност се случват.

В тази връзка никой не беше особено изненадан от информацията, която се появи в медиите и социалните мрежи. Меган Маркъл, третостепенна актриса, която през целия си живот мечтае за големи роли и се омъжи за принц Хари близо до 40-годишна възраст, не е само разведена. Тя има огромен брой връзки, включително и еднократни.

Принц Хари знаеше цялата истина за жената на мечтите си и това изобщо не го притесни. Защо да се срамува? Собствената му майка не е светица, а и самият той е копеле, родено в кралските конюшни. А и няма нищо странно, че Меган Маркъл, преди да се срещне с него, е много популярна жена, която познава стотици мъже.

Принц Хари обаче не беше готов, че сега всички знаят истината за съпругата му. Не е известно как и защо информацията е станала публична в момента, но фактът остава - дори не е нужно да търсите твърде много: интернет е пълен със статии за тъмното минало "херцогинята". Оказва се, че тя не само е ходила като дворна котка, а докато е имала възможност е родила дете. Тъй като тя е видяла баща му само една вечер и дори не е питала името му. След като е родила малко черно момченце, тя го е разкарала от погледа си, пращайки го сиропиталището.

Синът на Меган Маркъл от случаен мъж вече е на 19 години, излязъл е от сиропиталището и е много ядосан на майка си. Все пак, тя го е посещавала няколко пъти в сиропиталището, носила му е плодове и тениски, но това ли е причината да забрави, че майка му го е изоставила? Момчето се казва Кобин, което означава „роден във вторник“. Да, Меган Маркъл не се е занимавала с името. Тя е била млада, гореща и беше ядосана на себе си заради пияното си неуспешно веселие.

Така че Арчи, който остана без титлата принц, има полубрат Кобин. Той е напълно черен, истински афроамериканец. Висок, красив. Незнайно защо Меган Маркъл не кани най-големия си син в херцогската си къща, въпреки че Кобин би искал да види брат си. Очевидно тя все още не е готова за това. Ясно е защо - тя живее в жесток, нетолерантен свят, зад гърба ѝ ще има погледи, осъждания, шепоти, а тя е чувствителна, нервна дама.

Ако момчетата се опознаят, те със сигурност ще бъдат приятели, защото Меган Маркъл говори много за толерантността, така че ще се погрижи да има добър контакт между братята, въпреки социалната разлика. Сега, след като всички, благодарение на актрисата, научиха какви расисти са в семейството на Нейно величество, Кобин със сигурност ще бъде приветстван в кралското семейство като най-скъп гост. Ще има причина да се покаже, в семейството няма предразсъдъци.

Превод: В. Сергеев

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Меган Маркъл крие детето си, което е родено преди брака с принц Хари - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!