Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това е фиаско, Меган Маркъл! "Принц" Хари е син на кралския коняр Джеймс Хюит

/Поглед.инфо/ На Меган Маркъл не ѝ върви: с киното и телевизията не ѝ се получи: тя е определена за третокласна, затова изпълняваше това, което популярните и успешни артисти и водещи отказват.

Красотата и фаталността също се получиха - селяните кълват на някаква екзотика, но бързо се разкарват, неспособни да устоят на нейната истерия, лепкавост, манипулации и вечно хленчене. А тя е грозна, нека бъдем честни. Лицето ѝ е глуповато, кривозъбо. Когато се е срещна с пияния принц Хари, момичето остана много щастливо: тя смяташе, че има късмет и това е нейният шанс да влезе във висшето общество и да бъде наравно с богатите и известните.

Здраво захапала принца „принца“ за панталоните му, прониквайки с мишка в кралския дворец, тя молеше за брак. За нейна изненада Нейно Величество реагира много спокойно че Хари ще се ожени за нея. Под прикритието на протокола кралското семейство веднага понижи Хари от принц до херцог и когато Арчи се роди, никой не започна да говори за определянето на бебето за принц.

Меган Маркъл, която в своето въображение вече се беше видяла на трона на кралицата на Англия, беше извън себе си: как така? Всичките ѝ надежди и мечти рухнаха! Опита се да продължи манипулациите, но не такива на Нейно Величество. Трябваше да се оттегли със семейството си от Англия, първо в Канада, а след това в САЩ. Паричният поток също спря под предлог, че херцозите са напуснали и не изпълняват задълженията си.

Меган Маркъл, по навик продължи да изнудва и манипулира, бързайки при Опра да се оплаче от съдбата си. Двамата ревльовци, които са под 40 години, седнаха и се оплакаха на целия свят, че баба и татко не дават пари - какви гадове! Освен това ги обвиниха в расизъм: видите ли, затова Арчи е бил лишен и от титлата принц.

Чиста манипулация! Според закона внукът на монарх, ако не е от бъдещия крал, не може автоматично да получи титлата принц или принцеса, само по заповед на нейно величество. Няма как. И не защото това е расизъм. Какви са тези глупости? Няма смисъл да се разпространяват такива заглавия на външни деца.

Въпросът е различен - нито принц Чарлз, нито Елизабет II по принцип дължат на Хари нищо. Като цяло той също можеше да бъде пратен в сиропиталище, след като се разбра, че а Чарлз не му е баща. Нейно Величество реши да мълчи за тайната, за да не смущава обществеността. Но това не променя същността на въпроса: всъщност баща на Хари е кралският коняр Джеймс Хюит. "Принц" Хари е копеле.

Даяна не е родена принцеса, въпреки че е от аристократично семейство. И така, какъв принц е Арчи? На какво основание? Тя почина, оставяйки наследство на сина си Хари. От тези пари той живее със своята Меган Маркъл. Нима искат още повече пари?

Меган Маркъл се прецака с брак. Мислех, че тя се омъжва за истински принц, но той е фалшив. Мислех, че баща му е принц Чарлз, но се оказа - само младоженецът Джеймс Хюит. Определено, ако семейството на "херцозите на Съсекс" реши да изложи ВКС, тогава ги оставете да отидат до края! Стабилно момче в студиото на Опра! Къде е моята пуканка?  

Превод: В. Сергеев

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Това е фиаско, Меган Маркъл! "Принц" Хари е син на кралския коняр Джеймс Хюит - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!