Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гал Сасон: България ще има нов лидер от април! Такъв шанс идва веднъж на 20 години!

Гал Сасон

Световноизвестният Гал Сасон с уникална прогноза за България през 2021-ва година!
Уникална прогноза за страната ни през тази година направи световноизвестният астролог Гал Сасон. Точно с две думи той заяви категорично, че Бойко Борисов си отива. А на негово място ще дойде нов лидер, който ще поведе България към просперитет.

Гал Сасон – Борисов си отива, идва нов лидер за България

Държавата ни ще бъде под знака на Телеца, което ясно означава скоростно развитие на всичко, което е свързано с лидерството. Абсолютно ясно се вижда новото лидерство за България, обяснява Гал Сасон.

И допълва, че такова чудо и такъв шанс за развитие и просперитет се случват веднъж на около 19-20 години. За жалост пред последните 20 и повече години страната ни е била застой, подобен на колапс. Но ето, че времето за промяна вече е дошло.

Гал Сасон е убеден, че финансите и икономиката в държавата ще тръгнат нагоре. И това се дава от планетата на растежа и позитивизма Юпитер, която се премества именно в дома на талантите и парите в родината ни.

За цялостното развитие и ренесанс за България обаче принос ще имат хората, народът. Според Сасон веднъж на 84 години имаме завръщането на Уран, което е свързано с бунтове, революции, иновации, нови технологии.

Именно тези революции ще се проявят по време нанаближаващите парламентарни избори на 4 април, когато хората ще покажат волята си. И то без никакво колебание и страх.

„Разместването на пластовете в основите на страната ви ще бъде осезаемо и категорично. Българите ще променят от корен отношението си към света, към собственото си бъдеще и развитие. Ще се промени и самоопределянето им, което ще е за добро“, предвижда Гал Сасон.

Не на последно място той вижда и развитие в дипломацията, както и отношенията на България с други страни. Ще има важни решения, взети с други държави, които ще изиграят положителна роля в бъдещето на страната ни, пише topnovini.bg.

Не ни остава друго, освен да стискаме палци и да се надяваме прогнозата на Гал Сасон, който почти никога не бърка, да се окаже вярна. Време е за истински разцвет на България и то отдавна.

Източник/ци: Гал Сасон: България ще има нов лидер от април! Такъв шанс идва веднъж на 20 години! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!