Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как Каракачанов лапал заплата от 10 бона от Цветан Василев и е уволнен заради алкохолизъм (Разкрития)

Бившият евродепутат Николай Бареков хвърли бомба в предаването „Бареков и Байрактаров Без цензура“ по Евроком, като огласи нечувани досега факти за вицепремиера Красимир Каракачанов в амплоато му на журналист в телевизията на скандалния бизнесмен Цветан Василев. Това става по времето, когато бизнесменът в изгнание е собственик на ТВ 7.

През 2011 година Бареков се изживява като топ водещ в телевизия ТВ 7, където води седмично предавене от понеделник до петък и публицестичен блок в неделя. Водещият е във възхода на кариерата си, като дори спи в медията.

Един ден Цветан Василев ме повика и ми каза имената на двама души, които мога да използвам в предаването си, като им предоставя рубрика. Единият няма да го съобщавам, тъй като не ми е направил нищо човекът, но другият беше Красимир Каракачанов. Василев ми каза, че тъй като Каракачанов е историк, мога да го ползвам по различни теми„, разказа Бареков.

Цветан Василев признава, че Каракачанов му е роднина и не може да му намери друга престижна работа и предлага на Бареков да го поеме. На въпрос на бившия евродепутат на каква заплата да го сложи, Василев заявява скандалната сума от 10 000 лева.

Ти луд ли си?„, шокирал се Бареков. Диляна Гайтанджиева, която е звездата на телевизията, работи за 2500 лв, аз спя в телевизията и не вземам тези пари. Вземи си го в банката при теб“, предложил Бареков. Отговорът на Василев бил: „Този да го пускам до пари?! Та той е крадец! Ще ме ограби!„.

По думите на Бареков, след няколко дни размисъл той назначил Каракачанов на граждански договор за 5 000 лв, като уговорката била Василев да му дава останалата сума в плик на ръка.

Бареков скандализира и с още един свой спомен, че вицепремиерът бил чест гост в офиса на Василев. Идвал предимно в късния следобед, за да си пият заедно алкохол.

Не след дълго Бареков го уволнява, тъй като Каракачанов идвал системно пиян на работа.

„Той има проблеми с алкохола„, е категоричен Бареков.

Източник: „Бареков и Байрактаров Без цензура“ по Евроком

Източник/ци: Как Каракачанов лапал заплата от 10 бона от Цветан Василев и е уволнен заради алкохолизъм (Разкрития) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!