Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко заповядва по телефона: Ако Румен Радев стъпи във Варна, ще ви изритам до един! (ГЕРБ копае дъното) – Narod.bg


Баце е бесен, че Румен Радев го мачка с двоен рейтинг

Бойко Борисов лично е заповядал на областния управител на Варна Стоян Пасев да наложи карантина в морската столица, за да провали визита на президента Румен Радев и срещите му с варненци. Източник от администрацията в морската столица се свърза с Narod.bg, за да опише дъното, което дълбае хунтата ГЕРБ от страх, че ще загуби изборите, което съкращава пътя на гербоидите към затвора.

„Лично Баце звънна на нашия началник и буквално ръмжеше в слушалката: „Ако Румен Радев стъпи във Варна, лично ще ви изритам до един, некадърници”, пенявил се премиерът.

Всичко започна преди броени дни, когато стана ясно, че държавният глава е поканен днес на тържествата по отбелязването на вековния юбилей на Драматичния театър “Стоян Бъчваров”. За да провалят срещата на варненци с президента, герберастите издадоха заповед за затваряне на кина, театри и галерии във Варненско. Така на практика отмениха както тържествата, така и посещението на Румен Радев.

Ако губернаторът Стоян Пасев, който е от квотата на ГЕРБ, наистина беше загрижен за здравето на хората, щеше да затвори и заведенията, където вероятността от разпространение на вируса е по-голяма, отколкото в театрите, кината и галериите, където публиката е задължително с маски и е на голямо разстояние от зрителите. За капак 100 % от творческия екип на Драматичния театър вече са с ваксини….

Абсурдното решение на Стоян Пасев е с очевадни политически мотиви – честването на 100-годишнината от Варненския театър е под патронажа на президента Румен Радев, който тази вечер трябваше да присъства на дълго подготвяния спектакъл в театъра.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Бойко заповядва по телефона: Ако Румен Радев стъпи във Варна, ще ви изритам до един! (ГЕРБ копае дъното) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!