Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Денис Ризов: Бойко така мощно ни го набива, че вземе ли изборите, до 2028 г. БГ няма да я има!

Денис Ризов

Денис Ризов с апокалиптична прогноза за България, ако Борисов получи 4-ти мандат

Денис Ризов е категоричен, че държавата ни отива към гибел!

Държавата ни уверено върви към гибел, категоричен е рокаджията Денис Ризов, който прогнозира нещо много страшно. А именно – продължи ли управлението на Бойко Борисов и цялата престъпна клика, то до 2028-ма година България няма да я има.

„За съжаление това виждам. Или България няма да я има, или хората няма да ги има. Всичко се съсипа тук. А най-ужасяващото е, че успяха да разкажат играта на образованието и културата. И се стигна дотам, че ни управляват хора, горди от факта, че не са прочели и една книга в живота си“, коментира Денис Ризов.

Заговорим ли за политика, неистово закопнявам да се изкъпя с вряла вода, добавя той. По думите му, премиерът, който вече три мандата дърпа юздите и се разпорежда с всичко в държавата, ни е „оправил“ мощно и продължава да ни оправя – с все по-голям хъс.

„Помислете и ще видите, че при него имаше строга последователност. Първото, което направи Борисов, бе да ни „оправи“ медиите и журналистките. След това започна да ни „оправя“ и всички нас като най-стръвно „оправя“ пенсионерите и бедните хора.

Не може да не му се признае, че използва отделен и индивидуален подход към всяка една от „оправените“ групи. Плаче ми се като видя хора, които още го имат за месия, това е тотално зомбиране“, коментира Денис Ризов.

И добавя, че мнозина смятат шоуменът Слави Трифонов за алтернатива на Борисов, но това не е така. Защото Дългия е неподготвен да се включи в поредното „оправяне“ на съсипаното вече българско общество, пише offnews.bg.

„Просто си отворете очите за миг и ще видите ясно картинката. Всичките ни главни стопански сектори са буквално подарени на чужди, външни собственици.

Никакви закони и правила не се спазват тук. Европа може и да ни дава пари за икономика и социални дейности, но когато тези, които ги разпределят, крадат като невидели, няма как да стане друго, освен погром и нарастване на външния дълг. С две думи – колапс на държавата“, смята Денис Ризов.

Той обаче не спира да се надява, че можем да обърнем нещата – всички заедно!

Източник/ци: Денис Ризов: Бойко така мощно ни го набива, че вземе ли изборите, до 2028 г. БГ няма да я има! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!