Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Експертът от МЗХ Александър Атанасов пред Narod.bg: В сектата на Бойко всички го наричат Царю, държи с компромати Корнелия Нинова

„Хората от близкото и не толкова близкото обкръжение на Бойко Борисов са наясно, че премиерът държи да бъде наричан Царю. Така се обръщат към него бизнес партньорите – Котараците, разни бизнесмени и бизнесдами, които му се водят близки”.

Това разкри ексклузивно пред Narod.bg бившият експерт от министерството на земеделието, храните и горите Александър Атанасов, който е надживял няколко челни сблъсъка с репресивната машина на ГЕРБ.

„Шайката около Баце е изградена на принципа на сектата – това, което ги сплотява и свързва, това, което ги кара да мълчат е, че са абсолютно зависими един от друг, защото са заедно в кюпа. Бойко и обкръжението му, например, участват заедно в оргии, които са надлежно записани като превенция, че някой може да си помисли да се измъкне от лапите на Борисов.

Заставам зад това, което твърдя, защото информацията е хора от най-вътрешния кръг около премиера, които лично са участвали в оргии”, категоричен е Александър Атанасов.

„Който се дърпа, аут, излита от постовете. Такъв е примерът с една бивша вече зам.-министърка, която отказала да участва и съответно след два месеца била уволнена от поста.

Това е само един пример за масовите оргии, на които се употребяват и наркотици”, шокира Атанасов.

„Това не е нещо ненормално за сектата на Бойко – напротив, това било начин за сплотяване на колектива, защото всички са заедно в кюпа, така и никой не говори по темата. Мълчанието им се гарантира и от факта, че изстъпленията са надлежно документирани с адуио- и видеозаписи, няма мърдане – подчинението на замесените е пълно”, ясен бе бившият експерт от МЗХ.

„Когато имаме психично болен лидер на сектата, всичко се пренася отгоре надолу по вертикалата и образува метастази на хунтата. Всичко би било доста по-добре, ако много от хората не са принуждавани да участват в тези оргии.

Изглежда доброволно, но е само дотолкова, доколкото не искаш да ти вземат бизнеса, да те уволнят от поста, да ти заплашват децата и да си подложен на непрекъснати репресии. Аз съм такъв пример – мен лично ме вкараха в лудницата, защото подадох сигнал за корупция на зам.-министър в Министерството на земеделието за стотици милиони, която корупция пряко води към Бойко Борисов.

Споделям тези факти с ясното съзнание, че обществото ни трябва да има достъп до тази информация, който иска да вярва, който иска да не вярва. Тук въпросът е в причинно-следствените връзки – как и защо до момента никой не излезе и не каза истината?!

Защо хора, които са унижавани брутално, дори политици като Сергей Станишев и Яне Янев, които за заснемани в пикантни сцени, мълчат, сега получават нареждания от Бойко Борисов? Същото важи и назначената от Баце Корнелия Нинова. Лидерът на БСП е протеже, удобно на Бойко Борисов, която обезсмисля и прави невъзможна опозицията в България, защото е в по-малка или по-голяма зависимост от описаната”, хвърли нова бомба Александър Атанасов.

„Когато Бойко казва „дадох пари за това” или „построих с толкова милиона онова”, той далеч не се шегува. В неговото съзнание това са наистина неговите пари. Когато е обграден от сервилност и от сектантите си, Бойко няма как да направи разлика между нормално и ненормално.

Те са привилегировани, те са посветените, а всички ние сме масата, която няма представа от случващото се. Нека се освободим от изродите”, призова за финал Александър Атанасов.

Източник/ци: Експертът от МЗХ Александър Атанасов пред Narod.bg: В сектата на Бойко всички го наричат Царю, държи с компромати Корнелия Нинова - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!