Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Дончева: Бойко Борисов ще се влачи по корем с отрязана глава!

Татяна Дончева

Татяна Дончева е категорична – присъдата на Бойко Борисов е подписана!

Присъдата на премиера Бойко Борисов е подписана и връщане назад няма, той е бита карта. В това е категорична лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева, която с усмивка съветва – просто гледайте!

Дончева заяви, че никога България не е имала правителство, което да е по-зависимо от чужди интереси. Именно тези чужди, външни интереси са наясно с всичките далавери на властта, със сметките в чужбина и престъпната корупция сега и в миналото.

„Когато това е факт, когато нито една от институциите в тази държава не работи, когато съдебната система и всичко, абсолютно всичко се намира в тотален колапс… Е, тогава вече идва краят на тази власт и връщане назад няма. Борисов е прочетена книга, ще се влачи по корем с „отрязана глава“, цветиста е Татяна Дончева.

Юристката стига и по-далеч в изказването си като изказа на глас обществената „тайна“ за реалното управление на държавата от Делян Пеевски, пише pazel.eu.

„Пеевски държи половината кабинет на верижка, това е ясно отдавна. А Борисов е вътре с двата крака и няма никакъв начин да се измъкне от ситуацията. Държава на мутри сме, мутри ни управляват, но това вече е ясно и на света“, коментира Дончева.

И за пореден път заяви да гледаме внимателно какво ще се случи на изборите на 4 април. Защото този път Борисов няма как да вземе властта – не и по честен и демократичен начин. Няма кой да му го позволи.

Припомняме, че Татяна Дончева неведнъж е заставала зад президента Румен Радев като управник, мъж и човек с позиция, доблест и достойнство. И е убедена, че само хора като него могат да изведат страната до просперитет.

Татяна Дончева за Борисов: Крадлив некадърник!

Лидерът на „Движение 21“ – адвокат Татяна Дончева направи премиера Бойко Борисов за две стотинки. Без да му „цепи басма“, както я познаваме, тя директно го нарече крадлив некадърник. А всеки един ден, в който продължава да управлява, според нея е пагубен за страната ни.

„Омръзна ми този човек, който съсипа държавата, съсипа народа, разруши всичко, което можеше, да се бие в гърдите и да се хвали какво чудо е постигнал.

Както казват хората – циганката умря, та се хвалиш сам. Това е неадекватно поведение. А в моментите, в които не се хвали сам, очевидно си плаща яко за пиар. Защото няма толкова ненормален човек, който безплатно да ниже дитирамби за този крадлив некадърник“, срази го Татяна Дончева.

Тя е категорична, че служебният кабинет беше в пъти по-добра алтернатива за страната ни от това Борисов и хората му да продължават да управляват, да крадат и да рушат, пише skandalno.net.

„И този служебен кабинет да бъде подреден от президента Румен Радев, който редица пъти досега е показал и доказал качествата си на политик и човек.

Радев е този, който може да смаже Борисов. Да премахне силовите лостове на ГЕРБ, които от години упражняват страшен натиск по време на избори и много преди тях.

Шефовете на специалните служби, шефовете на МВР-та – всички те са хора на Борисов и ГЕРБ. А с подкрепата на Иван Гешев, който е вторият, дето трябва да изхвърчи заедно с Бойко, властта в момента прави, каквото й скимне“, възмущава се Татяна Дончева.

И зa пopeдeн път aлapмиpa, чe пpeмиepът e пoeл cepиoзни oбeщaния ĸъм мyтpитe oт няĸoгaшнитe cилoви гpyпиpoвĸи ĸaтo CИK, пишe offnews.bg.

„Бopиcoв имa зaдължeния ĸъм Mapгинитe, Maджoвци и тeм пoдoбни лицa. Дa нe гoвopим зa зaдължeниятa мy ĸъм Kиpил Дoмycчиeв – caмo нaблюдaвaйтe ĸaĸ ce paздaвaт ĸoнцecиитe нa пpиcтaнищaтa. Cъвceм cĸopo Дoмycчиeв щe пpилaпa вcичĸи пpиcтaнищa пo мopeтo“, твъpди Дoнчeвa.

Зaвъpшвa c paзoчapoвaниeтo cи oт нeycпexa нa пpoтecтитe, нo нe ĸpиe нaдeждaтa cи, чe нa избopитe, ĸoгaтo и дa ca тe, ГEPБ щe бъдe изpитaн oт пapлaмeнтa. И тo нe oт дpyг, a oт нapoдa.

Източник/ци: Татяна Дончева: Бойко Борисов ще се влачи по корем с отрязана глава! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!