Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Полагам огромни усилия да разбера Христо Иванов, когото наблюдавам не случайно, но някои неща все ми се губят!

Полагам огромни усилия да разбера Христо Иванов, когото наблюдавам не случайно, но някои неща все повече и повече ми се губят! А не би трябвало да е така.

Първата причина, заради която изследвам поведението на политическия субект "Демократична България" е, че вътрешно съм убеден демократ - единствен и напълно автентичен екземпляр в републиката. Но втората причина ме убива бавно и сигурно, защото все повече се убеждавам, че тайно и дълбоко си падам по изгубени в превода души. Вероятно, защото все изпитвам съжаление към слабите и по незнайни за мен причини ме привличат. Не, че на такива души им трябва моята помощ, защото по подразбиране те са толкова умни и красиви, че притежават цялото знание на дивашката ни планета Земя и могат всичко. Засега само във въображението си, но знае ли се нататък!

И понеже въпросите стават все повече от отговорите, моля, някой убеден и безспорен политически авторитет и убеден демократ, да ми каже следното:

-----------------------------------------------------------------------

Как да разбирам това, че двамата лидери на "Демократична България" наричат открито Борисов "мафиот" и поставят акцент върху кюлчетата със злато, измами с милиарди евро и невиждана корупция, а в същото време Меркел, ЕНП и ЕК дават ясен знак, че Борисов е тяхното прогресивно европейско и политическо лице в България?

----------------------------------------------------------------------

Защото ако този въпрос няма разумен отговор, означава, че всички демократи в тази страна сме отново умрели кокошки и продължаваме да не разбираме, че главите ни се отсичат именно и само от Брюксел, по незнайно засега какви причини. А може би знайни!

И така.

Защо тежко корумпирания Борисов е легитимното политическо лице на Брюксел и очевидно фалшифицираните от него избори се признават за напълно законни?

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!