Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ създават еднопартийна система като Чл. 1. на БКП* наречен “Закон в името на народа”

*Чл. 1. от Конституцията гарантира ръководната роля на Българската комунистическа партия

САЩ се превръщат в страната на победилия комунизъм

/Поглед.инфо/ Камарата на представителите на Конгреса на САЩ с мнозинство от 220 на 210 гласува в подкрепа на законопроект, целящ създаването на фактическа еднопартийна система в страната.

Изготвеният от демократите законопроект H.R. 1, наречен “Закон в името на народа” премахва изборния федерализъм, заложен от бащите основатели, и налага нов електорален модел на Америка.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

С десетилетия САЩ инсталираха комунизма по цял свят от Русия и Китай до Соц. лагера, Латинска америка, Африка и Азия. След като никой не им го иска, най-сетне решиха да си го инсталират на местна почва и от там пак да го наложат на цял свят като Нов световен ред, базиран на техните иксперименти в Китай

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Законопроектът предвижда автоматична регистрация на избирателите, като се отменят проверките в избирателните секции. Допуска се гласуване без идентификация. Това ще даде възможност на едни и същи хора да гласуват няколко пъти, да организират „въртележки“ и да улеснят участието на нелегални мигранти в гласуването. В същото време избирателите ще могат да отпечатат произволен брой бюлетини на домашните принтери.

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

“Законът в името на народа” позволява на трети лица да събират бюлетини от други избиратели и да ги изпращат по пощата. Според законопроекта „наблюдателите на изборите няма да могат да оспорят законността на бюлетините“. Откриването на нарушения по време на гласуване ще стане невъзможно. Демокрацията в Америка най-накрая ще се превърне в реквизит.

За първи път в историята на САЩ се планира въвеждане на държавно финансиране на кандидати за избори за Конгрес. Те ще получат 1200 долара от бюджета за всеки 200 долара, събрани като дарения. Избирателните райони ще бъдат определяни от федералните власти, докато преди това е било прерогатив на щатите , а преразглеждането на границите на избирателните райони трябва да даде предимство на демократите.

Обявено е за федерално престъпление, да „се докладва или осигурява предаването на невярна информация за изборите“. По този начин всеки, който се противопоставя на властите, може да бъде признат за престъпник.

Бившият генерален прокурор на Канзас Фил Клайн предупреждава, че приемането на законопроекта в Камарата на представителите означава "опит на демократите въведат еднопартийно управление в САЩ".

Очевидно е, че американската политическа система започна да се движи към еднопартийна диктатура. Независимо от това, председателят на Конгреса Нанси Пелоси твърди, че H.R. 1 е насочен към борба с „големите, кални пари, предназначени да защитават съмнителни политически интереси и ще засили гласа на американския народ“. Видите ли “Законът в името на народа” ще направи американската политическа система "по-демократична".

Тази демагогия не се приема от всички. Не е толкова лесно да се отмине желанието на демократите да установят монопол върху властта като политика на "разширяване на влиянието на обикновените хора". В долната камара на Конгреса нито един републиканец не е гласувал за законопроекта.

„Камарата на представителите гласува в подкрепа на законопроект, който потъпква свободата на словото и правото на сдружаване на американски граждани“, заяви Зак Пруит, старши съветник на “Съюза за защита на свободата”. “Законопроектът предлага агресивни правила относно способността на отделни американци и групи граждани да обсъждат жизненоважни политически въпроси и да упражняват конституционно защитени свободи. Законопроектът се намесва в личните финансови решения на обикновените граждани, като ги подлага на тормоз и сплашване само заради това, че правят неща, които ги интересуват.”

Изборите за конгрес в САЩ се предвиждат през 2022 г., а Си-Ен-Ен цитира данни от Центъра за правосъдие към Нюйоркския университет, според които наскоро са внесени над 250 законопроекта за гласуване в 43 щата, които по-специално изискват идентификация, както и ограничаване на достъпа до предсрочно гласуване и гласуване по пощата.

„Законът в името на народа“, пише Си-Ен-Ен трябва да преодолее тези ограничения. Заедно с прекрояване на границите на законодателните райони и разширяване на възможностите за гласуване за националните малцинства (имигранти от последната вълна), това ще донесе на демократите победа на междинните избори през 2022 г. и "ще им даде контрол над Конгреса на САЩ за години напред".

В знак на протест срещу това генералните прокурори на 20 щати изпратиха колективно писмо до лидерите на Конгреса, в което твърдят, че законопроектът „узурпира властта на щатите над изборите“. Прокурорите обещават да прибегнат до правни средства за защита, ако законопроектът стане закон. За да стане закон обаче, демократите трябва да спечелят надмощие при гласуването в Сената и за да направят това, трябва да получат подкрепата на 10 републикански сенатори. „Всичко е заложено. Трябва да спечелим тази битка “, каза Нанси Пелоси на своите колеги демократи.

Ако “Законът в името на народа” бъде приет, „Голямата стара партия на Ейбрахам Линкълн може да бъде разформирована“, предупреждава бившият прокурор на Канзас Фил Клайн, „тъй като според правилата, които законопроектът предвижда републиканците ще бъдат лишени от всякаква надежда за възстановяване на мнозинството в Конгреса или установяване на контрол над Белия дом. "

Превод: В. Сергеев

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Източник/ци: Как узурпираха властта в Америка - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!