Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сенатът на САЩ заподозря Байдън в слабоумие и реши да ограничи президентските му правомощия

/Поглед.инфо/ Американците не са много умни хора, независимо дали са политици или клошари. Бавно загряват - това е отличителната черта на янките.

Въпреки това, дори в американския Сенат прозряха, че 78-годишният Джо Байдън, който не винаги помни името си и разпознава околните, има прогресиращо старческо изкуфяване. Очевидно един дядо в дълбоко безумие може да забърка всичко, без дори да осъзнава какви могат да бъдат последствията.

Джо Байдън иска повече пълномощия да бомбардира света

След като Джо Байдън нареди въздушни удари по Сирия, сенаторите се притесниха: знае ли какво ще му хрумне на стареца следващия път?! Така Третата световна война няма да е далеч! Освен това САЩ разполагат с ядрено оръжие, което при президент като Байдън, е опасно преди всичко за САЩ. В крайна сметка има държави по света, които, ако нещо се случи, ще отговорят по такъв начин, че от Америка за минути няма да остане нищо.

Сенаторите предложиха да се ограничат правомощията на американския президент и официално да му се забрани да използва военна сила без съгласието на Конгреса. Да кажем, ако подобна идея му хрумне, той е длъжен да я обсъди със Сената. Той ще има право да бомбардира всяка държава, само ако законодателният орган се съгласи с това.

Това е само първата стъпка към ограничаване на президентските правомощия в САЩ. Няма съмнение, че и други ще го последват. Байдън е само от месец президент на страната и сенаторите вече са разбрали какъв хомот са сложили на врата на Съединените щати. Те смятаха, че ще бъде лесно да управляваме държавата с фиктивен и дълбоко изкуфял лидер на нацията. Уви, те сгрешиха: старецът е просто непредсказуем. Така че няма изход - трябва официално да ограничат правомощията му, в противен случай дейността му ще доведе Америка до катастрофа.

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: Сенатът на САЩ заподозря Байдън в слабоумие и реши да ограничи президентските му правомощия - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!