Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветан Цветанов: Бойко ни набута в такава финансова криза, че няма да се освестим години напред!

Цветан Цветанов

Борисов: Тези, които управляваха преди нас, разрушиха всичко

Цветан Цветанов застана директно срещу премиера Бойко Борисов!

Бившият вътрешен министър и дългогодишна дясна ръка на премиера Бойко Борисов – Цветан Цветанов директно застана срещу него. И не само като лидер на партия „Републиканци България“, но и с жестоки разкрития.

Цветан Цветанов разкри скандални истини за Борисов

Като човек, който познава в най-дребни детайли действията и измамите на Борисов, Цветанов заяви ясно, че изборите досега са били манипулирани и фалшифицирани, пише informiran.net.

Това той потвърди и с настояването си полицейските шефове по градове и райони да бъдат разместени по време на предстоящия вот на 4 април. Защото искрено се съмнява, че и този път нещата няма да бъдат нагласени предварително.

Цветан Цветанов е категоричен, че Борисов винаги е играл и продължава да играе вързано с ДПС. Това е огромен проблем за държавата, но още по-големият е, че е довел страната ни до жестока финансова криза. Криза, от която няма да можем да се измъкнем години наред.

„Голямата беда е в бюджета за тази година и гигантските задължения, заложени в него. Пет милиарда лева дупка за 2020 година, пет милиарда лева дупка за 2021 година.

Какво ви говори това, освен че ни чака дългова финансова криза. И всички онези, които управляват след Борисов ще носят огромна отговорност“, даде пример Цветанов.

И допълни, че ако Бойко Борисов изгуби тези избори, той е вече подготвен с отговора си. Който е: „Давах по 50 лева на всеки пенсионер няколко месеца наред“. А това са държавни пари, които не може да се харчат, както си искаме и без отчет, категоричен е Цветанов, пише segabg.com.

Източник/ци: Цветан Цветанов: Бойко ни набута в такава финансова криза, че няма да се освестим години напред! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!