Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: И по турско не е имало толкова разпасан и крадлив башибозук в клетата ни територия

May be an image of 1 person

Политическата кошница с обещания е препълнена със сочни и вкусни плодове. Само поискайте и манна небесна ще посипе живота ви в следващия месец. Десетки нови и стари военно-политически войскови подразделения от Великата орда са готови да щурмуват и разделят поредните 25 милиарда приближаващи към страната - "Щурмът е отчаян, отпорът е лют". Обещаниия, клетви, предателства и пореден позор - това ще последва.

И по турско не е имало толкова разпасан и крадлив башибузук в клетата ни територия. Пък и никой чужд досега не е клал българите така, както българин ги коли. А цената? Цената на това поредно братоубийствено клане кой ще плати и ще може ли, когато настъпи часът на разплатата? Зная, че никой не се интересува от тези въпроси днес и не вярва искрено в Провидението, но не забравяйте, че всяко нещо в този живот има цена. Проверил съм го.

Всеки поотделно и винаги си плаща за всичко. Тук, не в отвъдното.

Николай Марков - Posts | Facebook

В предаването "Панорама" се казаха едва две съществени неща. Не, че съм очаквал и толкова, разбира се! Първото е на Мангъров, който улучи десятка с тезата си, че всички които до сега са участвали в политиката, няма как да бъдат борци срещу корупцията, защото са неделима част от нея. Това е вярно твърдение и няма нито едно изключение, което да доказва обратното. Вечните депутати мълчат, както винаги.
Силно впечатление ми направи и единствения кандидат за политик Костадин Костадинов, който заяви открита позиция в подкрепа на лустрацията. Нито една уж дясна партия или коалиция, включително ГЕРБ, не изричат и дума по темата. Защо така, бе, лъвчета? Нали сте реформатори, пък се правите, че не разбирате за какво става въпрос, когато трябва да взимате отговорни решения. Странно е, че Костадинов влиза в противоречие с някои факти около политическата си идентичност, но ще проверя дали в програмата на "Възраждане" е вписана лустрацията като ангажимент. И ако не е така, ще бъда разочарован, господин Костадинов и прилично гневен, като човек и свободен гражданин на несвободна страна.

Искаме да живеем свободно, но все повече ни е страх от свободата. Защо?

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!