Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Според вас, как се печелят избори в най-корумпираната държава по честен начин?

През април, най-корумпираната държава в ЕС, ще проведе своите парламентарни избори за 2021г., които ще бъдат отразени от журналисти и медии, които от своя страна се нареждат на 111 място в света по свобода на словото! Според вас, как се печелят избори в най-корумпираната държава по честен начин?

Чрез подмяна и покупко-продажба на гласове или с принудително маршируване под строй на чиновници, работници и цели фамилии, назначени на работа от управляващата шайка, изплашени до смърт да не загубят работата си?

Подмяната на чували с бюлетини никога не е спирала, но за сметка на това, разследване и за това престъпление не е имало – няма и да има, защото както вече знаете, живеете в най-корумпираната държава в ЕС !!

Най-активните гласоподаватели и тази година ще бъдат мъртъвците, малцинствата и „гостите“ от Турция, които разполагат с двойно гражданство и „българско“ самосъзнание…

Искам да припомня, че на предишните избори в България, бяха подадени рекорден брой заявления, като броят на желаещите да гласуват от Турция, достигна 20 000 души!

С ирония ще отбележа, че единствено през този период, „туризмът“ в България процъфтява от желаещи и милеещи турци да я посетят …

Всички много добре знаем отговора на въпроса, кой ще спечели и тези избори, нали? Знаем и всички отговори, но главния въпрос е, защо мълчим?

Ива Иватта

Източник/ци: Според вас, как се печелят избори в най-корумпираната държава по честен начин? – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!