Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Депутат ексклузивно пред Narod.bg: ГЕРБ купи ВМРО, гласуваш за Каракачанов, получаваш Баце

Депутат ексклузивно пред Narod.bg: ГЕРБ купи ВМРО, гласуваш за Каракачанов, получаваш Баце

ГЕРБ изцяло купи ВМРО, в момента „патриотите” реално са пълна реплика на управляващата хунта на Баце. Това разкри ексклузивно пред Narod.bg опозиционен депутат от отиващото си 44-о Народно събрание.

Траян Антов за срама от Борисов: Погледнете истината в очите!

„Бойко Борисов е доволен от Красимир Каракачанов и „приходите” им от сделките на Министерството на отбраната. Затова и двамата си стиснаха ръцете далаверите да продължат, като ВМРО направи самостоятелен рейд към новия парламент.

ВМРО: Средна пенсия 700 лв., средна заплата до 2500 лв., 70 лв. ваучери за лекарства за пенсионери и хронично болни

Шкембе войвода искаше да влезе в официална коалиция с герберастите, но Баце не позволи, защото любовно-политическата им връзка ще стане очевадна. Листите на ВМРО обаче са съгласувани с премиера от СИК, това какво ви говори”, разкри източникът на Narod.bg.

В момента ситуацията е следната: гласуваш за Каракачанов, получаваш Баце. Това ще си проличи най-ярко още в дните след вота, ако проваленият военен министър успее да се промуши пак в правителството през задния вход.

Плановете на Каракачанов, обаче, може и да пропаднат, тъй като патерицата на ГЕРБ въобще не е ясно дали ще се добере до парламента за нови кражби и разпродажби. Последното проучване на „Тренд” показа, че ВМРО е на ръба на парламентарната бариера и за менте-патриотите предизборната кампания ще бъде от решаващо значение.

Източник: narod.bg

Източник/ци: Депутат ексклузивно пред Narod.bg: ГЕРБ купи ВМРО, гласуваш за Каракачанов, получаваш Баце • От упор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!