Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Иво Христов: Бойко обикаля като идиот из страната да показва кражбите си, дебилно е!

Проф. Иво Христов унищожи Бойко Борисов с думите си!

Проф. Иво Христов за пореден път „разкости“ премиера Бойко Борисов и то точно преди наближаващите избори. Които за министър-председателя буквално са на живот и смърт. Причината е ясна – не вземе ли отново властта, Борисов отива в затвора, да не кажем и нещо още по-страшно…

Според Иво Христов от доста време насам премиерът се намира в тотален колапс и то заради нечовешкия си страх от възмездие и от президента Румен Радев. Защото на всеки е ясно, че държавният глава е неподкупен, независим и няма да влезе в никакви „преговори“ и „колаборации“ с Борисов.

„Радев ще го арестува и ще го съди с цялата строгост на закона в мига, в който падне от власт. Бойко е притиснат до стената и ходовете му в този момент са крайно объркани и хаотични.

Вижте го само какво прави човекът – обикаля из страната с тъпа упоритост, за да показва това, което уж е построил. Но точно това е най-идиотското нещо, защото на практика той показва какво е откраднал“, коментира проф. Иво Христов.

И веднага пояснява, че най-голямото престъпление на Бойко Борисов са именно прословутите му строежи из страната. За всички тях той е получил повече от 120 милиарда от държавни заеми и еврофондове, а за цели 11 години „работа“ е похарчил за тях под 10 милиарда, пише skandalno.net.

„Е, къде са останалите 110 милиарда, взети за любимата му и бленувана инфраструктура?! Няма как да ги оправдае, няма как да излезе сух от водата този път“, убеден е проф. Иво Христов.

Източник/ци: Проф. Иво Христов: Бойко обикаля като идиот из страната да показва кражбите си, дебилно е! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!