Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Смразяващ документален филм за произхода на COVID-19

The first documentary movie on CCP virus, Tracking Down the Origin ...

„Китайската комунистическа партия е много открита за своите амбиции за биологична война, те дори не се опитват да ги крият.“ - Джошуа Филип, разследващ репортер и водещ на предаването “Crossroads” („Кръстопът“).

Според Zero Hedge, “Проследяване на произхода на коронавируса от Ухан” (“Tracking Down the Origin of the Wuhan Coronavirus”) е документален филм, който проследява развитието на COVID-19. Филмът включва експертни интервюта, които хвърлят светлина върху действията и намеренията на Китайската комунистическа партия (ККП).

Това документално разследване на ККП-вируса  започва от избухването на ТОРС преди близо две десетилетия, което ККП също се опита да прикрие. То разкрива подробности как проучването на един от най-добрите китайски вирусни експерти по ТОРС в Института по вирусология в Ухан доведежда до пробив в създаването на коронавирус за заразяване на хората.

„Важно нещо, което трябва да се разбере, е че те говорят за война без морал. Те говорят за „неограничена война“: война, която не отчита никаква концепция за правата на човека, човешкото достойнство, човешкия живот. Това е победа на всяка цена. Няма нищо, което те няма да направят и ние виждаме това в много страни на тяхната система, включително в медицинската система, където промяната на човешкия геном не е голяма работа за тях“, каза Филип.

Това е нация, която в момента държи поне 1 милион от собствения си народ в концентрационни лагери.

Генерал Робърт Спалдинг, старши сътрудник в Института Хъдсън и бивш старши стратегически директор на Съвета за национална сигурност, е бил в Китай, когато ТОРС избухва; той е евакуиран, но знае как изглежда прикриването. Както ККП се справя с прикритието на ТОРС е точно както тя се справя сега с COVID-19. Той е сред няколкото експерти, които твърдят, че ККП очевидно няма намерение да прекрати епидемията или да излекува вируса.

Информацията е по-жизненоважна от всякога, защото докато страните се обръщат към Световната здравна организация (СЗО) за информация, СЗО се обръща към ККП. „Можете да видите, че СЗО по същество следва указанията на Китайската комунистическа партия“, казва Спалдинг.

„Всяка страна има болести, но в Китай те стават национални извънредни ситуации и глобални извънредни ситуации, защото истинската болест тук е комунизмът“, казва в документалния филм колонистът за китайските дела в Epoch Times Гордън Чанг.

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.zerohedge.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!