Следвайте "Буднаера" в Телеграм

COVID-19: Китай се нуждае от 40 000 урни за 2535 смъртни случая? Как ви е математиката?

Над 40 000 урни се доставят в моргата в Ухан, източникът на пандемията.

Официалните данни на Китайската комунистическа партия (ККП) показват, че 50 006 души са били заразени от ККП-вируса, а починалите от него са 2535 души. Снимките от Ухан тази седмица разкриват далеч по-голям брой урни от съобщените смъртни случаи.

В моргата Ханку може да се види, че пристига камион, натоварен с 2500 урни. Според съобщението шофьорът казва, че е доставил същото количество урни предния ден.

Друга снимка показва 3500 урни, подредени в морга. Съобщава се, че по 500 урни на ден се използват в моргата, което ще продължи до празника на Деня на почистване на гробниците, който се пада на 4 април тази година.

Ухан има седем такива морги. Ако всички те се придържат към един и същ график, това означава общо над 40 000 урни, които ще се използват в града през следващите 10 дни.

Скърбящите семейства са били принудени да чакат на опашка цели пет часа, за да приберат урните на близките си, според Shanghaiist. Работници в няколко морги отказаха да предоставят каквито и да било подробности на Bloomberg за това колко урни чакат да бъдат прибрани.

По-рано през февруари The Epoch Times проведе разследване под прикритие, обаждайки се на морги в Ухан да разкрият истинската смъртност. Моргата в Ханку съобщи, че техният крематориум използва 20 пещи за кремиране на тела 24 часа на ден. Друга морга потвърди, че всеки ден се нуждаят от поне 100 торби за трупове.

Източник/ци: https://www.theepochtimes.com

https://www.zerohedge.com/

https://www.news.com.au/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!