Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китай изпрати 150 000 дефектни COVID-19 тестови комплекта в Прага

zerohedge.com

Чешки вестници съобщават, че Китайската комунистическа партия (ККП) е изпратила 150 000 дефектни тестови комплекта за COVID-19 в Прага. Тези комплекти са върнали до 80% неверни резултати. Ако ККП е използвала същите комплекти за тестване в Китай, тогава тяхното твърдение „няма нови инфекции“ трябва да се провери.


Откакто зарази света с COVID-19, ККП с гордост демонстрира как по чудо са спрели пандемията. Тяхната тайна? Неизправни тестови комплекти. Благодарение на безграничната щедрост на ЦК, тези тестови комплекти може би са на път към вас.

Въпреки официалните съобщения за милиони хора, изчезнали в Китай, за изхвърлени от болниците пациенти и за безбройни лазарети, работещи 24/7, ККП изтегли инхалатори и тестващи комплекти от собствените си болници, за да ги дари на страни като Иран и Италия през последната седмица.

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

Що се отнася до Прага и техните дефектни тестови комплекти от Китай, чешкият вестник Irozhlas съобщава: „Проверихме ги в събота в Университетската болница Острава, но за съжаление процентът на грешките беше доста висок“.

Тенденцията на ККП да пише красиви стихове върху контейнерите за тестови комплекти не изглежда да е достатъчна, за да потуши реакциите на разочарованите чешки здравни работници, останали с безполезни диагностични инструменти.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!