Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как Тръмп може да бъде преизбран и НСР на калбалокомунизма спрян

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Към този момент би изглеждало, че президенството на двойката Джо Байдън - Камала Харис е нещо предизвестено. Въпреки многобройните обвинения за изборна измама, които правният екип на Доналд Тръмп представи, демократът Джо Байдън беше официално признат от Изборната колегия като избран президент.
Въпреки това, действащият републикански президент на Съединените щати все още може да има шанс да си върне контрола над Белия дом.

Но много зависи от волата на съдилищата да разглеждат доказателствата, както и от издръжливостта и волята на съюзниците на Доналд Тръмп.

Преди да обмисляме една "пътна карта", която би позволила на Доналд Тръмп да спечели победа от челюстите на загубата, нужно е да се обмисли един важен въпрос първо:
Нима има групи, които предполагат, че президентските избори от 3 ноември бяха изпълнени с измами и корупция, както мнозина твърдят? Отговорът тук е "абсолютно".

Първо, нищо от математическа гледна точка не доказва, че Джо Байдън е спечелил изборите.

Ето и някои от статистическите аномалии, които накараха социолозите да се почесват по главите:

Според социологическите резултати, Джо Байдън е получил повече гласове от всеки друг кандидат-президент в историята на Съединените щати. В същото време обаче, той е спечелил само 524 общини в цялата нация - около 17 процента от всички.

За сравнение, Барак Обама спечели 873 общини през 2008 година, и все пак ни се казва, че Джо Байдън е получил повече гласове от бившия си началник.

Нивото на подкрепа за Джо Байдън сред чернокожите американци е паднало под 90 процента, което обикновено означава сигурна загуба за демократическите кандидати.

В същото време, демократическият кандидат-президент се радваше на огромен бум на гласове от чернокожи в няколко градове, които не са известни с високи стандарти за гласуване:

Детройт, Филаделфия и Миуоки - точно тези градове, които бяха нужни за победата му.

"Изминаха шест седмици от Изборния ден и все още не знаем кой е спечелил в 22 конгресен окръг на Ню Йорк.

Сега те ни казват, че може би няма да знаем дори след Коледа! Това, след като откриха 12 гласа в случайно чекмедже на чиновник миналата седмица", написа в Туитър, представителят Джим Джордън на 16 декември, 2020 година.

Пишейки за "Спектейтър", Патрик Башам отбеляза, че Джо Байдън "не е получил сравними нива на подкрепа сред сравнимите демографски групи в сранимите щати, което е много необичайно за един победител на изборите."

Що се отнася до Доналд Тръмп, той спечели повече гласове от всеки предходен действащ президент. Цели 11 милиона

гласове повече, отколкото имаше срещу Хилари Клинтън през 2016 година.

Това масово ниво на обществена подкрепа беше лесно видимо от големите изрази на поддръжка и ентусиазъм публично, за действащия републикански президент.

В цялата страна имаше митинги и то многобройни прези Изборния ден.

За сравнение, същото ниво на подкрепа просто беше несъществуващо за Джо Байдън, който проведе голяма част от кампанията си далеч от обществото, в мазето си.

Дори да изключим математическите несъвпадения, случи ли се реална измама, която да повдигне Джо Байдън до очевидна победа?

Съдейки по това, което знаем засега, отговорът изглежда е да. Поне твърдението е достойно за интензивно разследване. Така например, сега има голяма правна битка в община Антрим, Мичиган, която е твърдо консервативен район, който изведнъж се оказа изцяло син и в полза на Джо Байдън на 3 ноември.

Тази аномалия доведе до разследване, което стигна до извода, че изборен служител не е успял "да ъпгрейдва изборният машинен софтуер".

По този начин, той е дал хиляди гласове на Джо Байдън, вместо на президента Доналд Тръмп.

С други думи, според щата на Мичиган, за цялата работа трябва да се вини "човешка грешка". Само след като "нередовността" беше изложена на вниманието на местни представители от мичиганския адвокат Мат Деперно от името на мичигански жител, ситуацията беше поправена.

"Никой не се опитва да "пренаписва" изборите. Просто искаме легитимните резултати", написа Лиза Дафтари в Туитър, на 16 декември, 2020 година.

Мат Деперно и неговият екип успяха да извършат едно адвокатско разследва относно машините на Изборни системи "Доминиън", които се използваха на президентските избори.

Това, което екипът му откри е най-меко казано, шокиращо:

"Програмата на изборни системи Доминиън е създадена за да генерира грешки", казва Мат Деперно за базираното в Питсбърг радио "Бел Уенди".

"Слагаш една бюлетина в машината и бюлетината ти има 65 процента шанс да бъде "грешка". Ако е грешка, това не се отхвърля", добавя той.

"Това, което се случва, е, че бюлетината отива във файл за нагласяне и този файл се изпраща някъде - може да е някъде в сградата на окръга, може да е другаде, например да бъде в Германия, може да бъде Испания", обяснява адвокатът.

"Някой може да щракне върху този файл и да наглася едновременно хиляди бюлетини, независимо от избрания от тях кандидат", обяснява Деперно.

Ето какво показаха съдебните доказателства:

"В 6:31 сутринта в системата за гласуване бяха инжектирани 54 199 бюлетини", потвърди Деперно, посочвайки вертикалния скок, който рядко се вижда на графичните диаграми.

"Всички те, 100 процента са за Джо Байдън на [сутринта на] 4 ноември", довършва Деперно.

"Забавен мисловен експеримент:

Представете си ако Тръмп, а не Байдън, е спечелил Избирателната колегия с 42 918 гласа в три щата. И тогава си представете колко сериозно медиите биха се отнасяли към различни теории за "изборна измама", които имат за цел да обяснят този резултат", пише Майкъл Трейси на 18 декември в Туитър.

Джо Байдън не само, че печели един невъзможен огромен резултат от изборните гласове. Това са точно толкова гласове, които са му нужни за победа в голяма община на Мичиган.
Републиканците твърдят, че гласоподавателите на Доналд Тръмп са се появили в такива неочаквани бройки и опашки, че всъщност са "счупили алгоритъма".

Това от своя страна води до мистериозното спиране на броенето на гласовете във всички суинг щати, за да им даде време за да "наваксат" с бюлетините.

Щатът Джорджия обвини прекратяването на броенето на гласовете на "счупен водопровод" - извинение, което оттогава досега беше оборено, както се оказва.

Сега, когато се обмисля, че 47 други общини в щата и стотици още из цялата страна използват софтуера на Доминиън, е по-лесно да разберем защо твърденията за възможна изборна измама не могат да се отхвърлят просто като "конспиративна теория".

Впрочем, и демократите и изборни системи "Доминиън" направиха точно това.

Насред този токсичен климат на взаимни обвинения, трябва да има някакъв завършек и разрешение, тъй да се каже, на най-горещите и оспорвани президентски избори от дълго време насам.

Това ще се случи само ако републиканците са убедени, че техните искове за измама и злоупотреба са били надлежно разгледани в съдилищата.

Към момента Републиканската партия почти не прибягва до публично разглеждане на оплакванията си. Вместо това корпоративните масови медии, без изобщо да излагат обвиненията пред своите читатели, отхвърлиха твърденията като "неоснователни" и "развенчани".

Финалният ден на разчистването на сметките ще дойде на 6 януари, когато Камарата на представителите и Сенатът ще навлязат в съвместна сесия за да преброят формално гласовете от Изборната колегия.

Към този момент, вицепрезидентът Майк Пенс, който ще има пълна власт над събранието, както се казва по конституция, ще изслуша всякакви възражения от членове на Конгреса.

Ако възраженията бъдат представени от друг законотворец, Камарата на представителите и Сенатът ще се съберат за дебат преди да предприемат вота си.

Ако се стигне до този сценарий, има шанс Доналд Тръмп да бъде преизбран, имайки предвид, че Камарата на представителите е ограничена до само един глас на делегация за всеки щат, а не един глас на член.

Републиканците имат 30 гласа на делегации, докато демократите имат едва 20 гласа.

Въпросът за един милион долара обаче е, дали Републиканската партия ще намери гръбнак за да хвърли светлина върху притеснителните обвинения.

Или може би просто те ще позволят на Джо Байдън да се възкачи в Белия дом в черен облак на контроверсия, оставяйки милиони американци без доверие в тяхната демократична форма на управление.

Вече няколко законотворци силно намекнаха, че ще са сред хората, които казват "не".

Тази седмица представителят републиканец от Алабама, Морис "Мо" Брукс изпрати писмо, което е подписано от още 18 негови колеги, искайки изслушвания за изборни измами преди вотът на 6 януари.

"18 колеги се присъединиха към мен в изпращането на писмо до лидера на мнозинството в Сената, както и говорителката Нанси Пелоси и други председатели на комисии в Камарата на представителите и Сената, с искание за изслушвания за изборни измами преди броенето на вота на Изборната колегия на 6 януари", написа в Туитър Мо Брукс на 17 декември, 2020 година.

Ако предложението на представителя Мо Брукс бъде отхвърлено, това ще постави значителен натиск върху него, за да оспори броенето на гласовете през януари.

По-рано републиканският законотворец заяви за водещия на Фокс Нюз, Лу Добс, относно усилията си да предизвика Изборната колегия, което със сигурност не е безпрецедентен акт.

"Е, това се е случвало много пъти в миналото", заяви представителят Брукс.

"Очевидно някои хора не са учили история. Между другото, например демократите в Камарата на представителите се опитаха да го направят през 2017 година, когато се опитаха да ударят гласовете в Алабама или пък Доналд Тръмп", разказва той.

"Джорджия по същия начин стана мишена за демократите в Камарата на представителите. Барбара Боксър се опита да удари Охайо за Джордж Буш през 2005 година, тъй че това не е необичайно", обяснява представителят от Алабама.

"Законът е много ясен, Камарата на представителите в комбинация със Сената на Съединените щати имат законното право да приемат или отхвърлят вота на Изборната колегия и податките от различните щати, които имат такива проблемни изборни системи, че не са достойни за нашето доверие", добавя той.

Освен това, републиканският сенатор Томи Тъбървил от Джорджия намекна, че ще възрази на преброяването на вота на Изборната колегия на 6 януари.

"Невъзможно е. Това, което се случи е невъзможно", казва бившият футболен треньор в Аубърнския университет относно победата на Джо Байдън.

"Но ще поправим и коригираме нещата", убеден е сенатор Тъбървил.

"Ще ви кажа следното - не се отказвайте от него", заяви сенаторът за президента Доналд Тръмп и категорично добави:

"В никакъв случай не се отказвайте от него."

Превод: СМ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Как Тръмп може да бъде преизбран все още - Поглед Инфо (pogled.info)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!