Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гласуващите машини на Dominion комуникирали с тайно съоръжение на ЦРУ във Франкфурт, когато фалшиви гласове изведнъж се появяват за Байдън

Джо Байдън си признава

Експертът по киберсигурност Фил Уолдрон, пенсиониран полковник от армията, разкри, че машините на Dominion за гласуване (Dominion Voting Systems) всъщност са били свързани с интернет по време на изборите през 2020 г.

Говорейки на публично изслушване в Аризона, Уолдрон, първият от свидетелите на адвоката Руди Джулиани, даде показания, че той лично знае как да „влезе и да повреди“ машините на Dominion. Уолдрон също така знае, че машините на Dominion са комуникирали с тайно съоръжение на ЦРУ във Франкфурт, когато изведнъж се появяват фалшивите гласове за Джо Байдън.

Най-разпространеният софтуер, използван в машините на Dominion, е Smartmatic или свързано с него производно, разкри Уолдрон. Потребителското ръководство на Dominion също обяснява как работи процесът, излагайки стъпка по стъпка как те могат да бъдат контролирани и как данните им да бъдат променяни от другия край на света.

„Потребителското ръководството на Dominion suite е с дебелина около инч и половина“, заяви Уолдрон.

„Екипът ми мина през ръководството и разгледа всички случаи, в които в ръководството се казва на операторите да свържат Ethernet кабелите към рутера, и те са, системите са свързани с интернет.“

Уолдрон и неговият екип установяват, след като разглеждат спирографите на мрежата Доминион в деня на изборите, че има „увеличен уеб трафик“, доказващ, че машините комуникират без външни източници.

„Накратко, тези системи не са това, което ви е казано, че са, ако ви е казано нещо“, разкри още Уолдрон.

„Няма прозрачност за начина, по който информацията на избирателите се обработва, премества и съхранява. И всъщност тези компании отказват да разрешат всякакъв вид проверка на техния код и винаги отсъждат, това е наша IP (интелектуална собственост, бел.прев.), това е IP защита."

Адвокат Сидни Пауъл също се стреми да разкрие измамите с изборите и можете да научите повече за това, което тя прави и как можете да помогнете на тази връзка.

Измамните избори са използвали „Q snatch“, за да променят гласовете да отидат от Тръмп на Байдън.

Наблюдател на изборите от Детройт на име Патрик Колбек потвърди твърденията на Уолдрон, обяснявайки, че докато е присъствал в залата за преброяване на бюлетините, той лично е забелязал, че машините на Dominion са свързани с интернет.

Това е логично, тъй като според Уолдрон машините на Dominion „са били създадени, за да бъдат манипулирани“.

„Те са били използвани в избори по целия свят със съмнителни резултати“, казва той. „Вярваме, че същите тези съмнителни резултати присъстват и на тези избори.“

Благодарение на задния достъп, инсталиран в машините на Dominion от хора като Ерик Кумър, член на Antifa и върл противник на Тръмп, администраторите със съответните пълномощия могат „лесно“ да имат достъп до системата и да осуетяват гласовете с минимални усилия.

На събитието Def Con през 2019 г. хакери демонстрираха това в реално време, показвайки как са необходими минимални усилия за хакване на машини на Dominion за броени минути.

Известно е, че програмата със злонамерен софтуер, известна като „Q snatch“, записва идентификационни данни за влизане и когато се активира, създава потребителско име и парола за достъп в системата.

Например в Мичиган този процес е използван за промяна на гласовете от Доналд Тръмп на Джо Байдън, което доведе до „победа“ на Байдън в щата. Това е използвано и другаде със същата цел.

Междувременно Агенцията за киберсигурност и сигурност на инфраструктурата на Министерството на националната сигурност, заедно с други членове на Координационния съвет на правителството на изборната инфраструктура, настояват, че не е имало измама с избори и че изборите през 2020 г. са „най-сигурните в американската история“.

Джо Байдън си признава

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/478677.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!