Следвайте "Буднаера" в Телеграм

АНТИФА заплашва президента, неговите поддръжници и правната система заради изборната измама

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Избирателната колегия, държавните законодателни органи и Върховният съд се насочват към неизследвана територия, тъй като президентските избори през 2020 г. разкриват все повече и повече измами на избирателите с всеки изминат ден. Те включват отдалечена намеса в софтуера на изборите, кибервойна, ограничена прозрачност, официална принуда на изборите, събиране на бюлетини, измами с лични карти и фалшификации с гласуване по пощата. Всичко това се доказва от статистически аномалии, анализ на данни, клетвени декларации и свидетелски показания.

Ognian Daskarev: Eто нещо малко известно: Eric Coomer, шеф на Доминиън с отговорност за стратегия и сигурност казва на събиране на Антифа /черна комунистическа група/ на 20 септ т.г, че ще спре Тръмп на изборите! Как? Вж линк https://www.thegatewaypundit.com/.../report-anti-trump.../

Системите за крадене на избори с машинно гласуване "Доминиън" от изборите в САЩ свързани с комунистическото движение Антифа

Докато президентът Доналд Тръмп и консорциум от юридически специалисти работят за целостта на изборите, левите битови терористи излизат в социалните медии, за да заплашват с насилие президента и неговите поддръжници, които благородно работят по законовия и конституционен процес за избор на следващ президент.

Леви терористи заплашват президента и съдебния процес

В Twitter предполагаемият лидер на Антифа „Адам Рахуба“ заплаши президента Тръмп: „Ако не се откажете до неделя по обяд, ще започнем да блокираме пътищата в консервативните райони. Вашите поддръжници няма да могат да ходят на работа или в хранителния магазин, за да изхранват семействата си. Ние сме въоръжени и ще отмъстим за всякакви опити за непредумишлени убийства.”

Тази публикация, която сега е свалена от Twitter, хвърля поглед върху бъдещето, когато съдиите, законодателите и избирателите се съберат по критичния въпрос за измамите срещу избирателите. Ще бъде ли застрашен животът на тези съдии? Ще бъдат ли изкривени решенията на законодателите от заплахите за насилие от страна на левицата? Дали левите вътрешни терористи и техните тълпи ще заплашват и изнудват Върховния съд, за да им се подчини? Заплахите пред съдебния процес са толкова големи, че всеки, който може да взима ключови решения относно  изборите, може да бъде считан за залашен.

Антифа и тяхната армия от поддръжници се отърваха без нищо за своите сплашвания, нападения срещу правоприлагащите органи, унищожаване на имущество и насилие срещу невинни хора през цялата година, тъй като демократите на властни позиции застанаха на страната на Антифа и BLM и подкрепиха техните погроми. Да не забравяме, че кандидатът за президент Джо Байдън каза в национален дебат по телевизията, че Антифа е една безобидна „идея“. Когато изборите се провеждаха на 3 ноември, бизнесите в големите градове обковаха прозорците и вратите си в очакване, че левите тълпи ще грабят през града и ще вземат каквото си поискат. (Свързано: Тръмп помилва ген. Флин, за да го върне в Министерството на отбраната за игата с Крис Милър и Езра Коен-Ватник в подготовката за масови АРЕСТИ на актьори-държавни изменници от дълбоката държава.)

Левите терористи се готвят да разгърнат война, но са с три крачки назад

Каква част от изборните измами са причинени от подкупи, изнудване и заплахи, които биха могли да бъдат насочени специално към тези демократични избирателни служители в градовете? Тъй като съдилищата действат принудително и се произнасят срещу измамата с гласоподавателите на демократа, левите армии ще се надигнат отново. Не успявайки да се справят, тези домашни терористи планират да издигнат насилието си на следващо ниво и да нападнат физически всеки, размахващ знамето на Тръмп. Тези терористи ще атакуват всяко превозно средство със спортни стикери на Тръмп. Нелепата война на левицата идва в Америка. Добрата новина е, че президентът има три крачки преднина пред държавните изменници и техните смешни армии. Тази война е въпрос на национална сигурност.

Тръмп вече е разположил специални части и Националната гвардия, за да се подготви за въстание, тъй като интегритетът на изборната система през 2020 г. ще е защитен в съдилищата. Доналд Тръмп има конституционното задължение като президент да защитава Америка от всички нейни врагове, както външни, така и вътрешни.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.distributednews.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!