Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Съратник на Тръмп: Нужни са военно положение и трибунали

Един от най-верните на Тръмп генерали – Томас Макинърни, заяви, че в Америка незабавно трябва да се въведе извънредно положение и да се създадат военни трибунали за предателите на страната

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Спецченгета мъртви след бой в Германия за сървърите на „Доминиън“. Какво съдържат те? 

В интервюта за единствената телевизия, която все още отразява делата на Доналд Тръмп и републиканците – „Нюзмакс“, няколко радиостанции и за предаването на Джон Фредерикс по неговото собствено радио, генерал-лейтенант Макинърни каза, че в Америка има не някакви си измами на изборите, а течащ преврат.

Той обрисува схема за завземане на властта в САЩ, каквато досега бе описвана от други страни, за да обяснят как Америка се намесва във вътрешните им работи и се опитва да смени техните правителства – кибервойна, хибридна война и специалната система на ЦРУ за мошеничества.

В същото време нито Департаментът по правосъдието (американското правосъдно министерство), нито ФБР са се заели да разследват този опит за преврат, посочи той. Нещо повече – генералът назовава конкретни правителствени органи и хора от властта, които дори са съучастници на превратаджиите.

Генералът заявява, че военното положение, което той очаква Тръмп да въведе, няма да засегне обикновените американци, а само машите на превратаджиите – комунистическата организация „Антифа“, за която редица консервативни издания вече писаха, че е финансирана от Джордж Сорос и която в момента е окупирала половината град Портланд, и нейната посестрима „Животът на черните е важен“.

Генерал Макинърни направи изявленията си веднага след речта на Доналд Тръмп, произнесена в полунощ срещу четвъртък, 3 декември (българско време), в която той даде да се разбере, че не възнамерява да сдава властта на Джо Байдън. С изключение на „Фокс нюз“, тя не бе излъчена по нито една национална телевизия в САЩ, не бе отразена и от големите новинарски агенции, които са под пълен контрол от про-комунистическата Дълбока държава и комунистически Китай.

Поради това почти я нямаше и в българските медии. Тръмп се принуди да я публикува в профилите си във Фейсбук и Туитър, където написа: Това е може би най-важната реч, която някога съм произнасял.  Той нарече гласуването по пощата „невиждано по мащабите си мошеничество“ и каза – „Ако данните за всички случаи на мошеничества са верни, Джоузеф Байдън не може да е следващият президент на страната“.

Тръмп: Това е може би най-важната реч, която съм изнасял някога

В изявленията си генералът споменава и „завземането на машините на „Доминиън“, преди те да успеят да подменят софтуера“. „Доминиън“ е фирмата, която бе наета да брои гласовете на изборите, но се оказа, че нищо около нея не е наред.

Швейцарска банка, мажоритарна собственост на комунистически Китай, платила на обвинената в изборни измами Dominion 400 милиона долара

Доклад: Началникът по сигурността на системите за гласуване Dominion участва в разговори с комунистическата АНТИФА

Фирмата е обявила фалит далеч преди датата на вота 3 ноември, от дълго време не е обновявала софтуера и всеки с необходимите познания би могъл да се намесва в него, за да подменя резултатите. Вече бяха изнесени доказателства как няколко пъти - за части от секундата, десетки хиляди гласове за Тръмп са били прехвърлени към Байдън. Както и че „Доминиън“ е свързана с върхушката на Демократическата партия и глобалистите.

Самите сървъри на фирмата пък се оказаха скрити във Франкфурт, Германия. От дълго време из социалните медии се твърдеше, че Тръмп и хората му са успели да се доберат до тях и в момента ги съхраняват на сигурно място. Как обаче е станало това досега не бе известно.

В изявлението си пред „Нюзмакс“ генерал Макинърни твърди, че няколко души от силите за специални операции са били пратени във Франкфурт с бойната задача да завземат сървърите. Самите машини пък са били охранявани от агенти на ЦРУ, които в случая са работели срещу Тръмп. Имало е бой – почти като на война.

В битката са загинали четирима бойци от спецчастите и един от агентите на ЦРУ. Консервативният профил „Мейджърпейтриът“ (Главен патриот) в Туитър, който се свързва с генералите около Тръмп, пусна кратък, но достатъчно красноречив туит: „Американските патриоти платиха скъпа цена - с живота си, за да предоставят доказателства за измама на изборите на президента Тръмп и Сидни Пауъл“.

Публикацията в туитър на профил, свързан с генералите около Тръмп

Сидни Пауъл е една от най-важните, след Руди Джулиани, юристки от екипа на Тръмп, която работи по делата с искане за отмяна на изборите. Тя е отбелязана в този туит, което веднага го препубликува в профила ѝ. Но тя не го опроверга, нито го изтри.

Синди Пауъл

Генерал Макинърни, който е пенсионер от ВВС на САЩ, пък се смята за много приближен на другия известен генерал – Майкъл Флин. Преди три години глобалистите успяха да го тикнат в затвора по обвинение, че е прикрил свои контакти с руския посланик във Вашингтон. На 25 ноември тази година Доналд Тръмп го помилва и освободи от решетките.

Случаят със завземането на сървърите във Франкфурт, според твърденията на консервативните издания, се е разиграл три дни след това. Съмненията са, че Флин е бил пуснат от затвора именно, за да бъде ползван от Тръмп за тази операция, която, по всяка вероятност, е организирал заедно с Макинърни.

Генерал Майкъл Флин е специалист по контратероризъм

Генерал Флин е специалист по контратероризъм и в сегашната ситуация в Америка, наподобяваща навечерието на гражданска война, би бил особено ценен кадър за Тръмп. Твърденията за акцията, която нито една от големите медии – нито в Америка, нито в Германия, не съобщи, описват машините във Франкфурт като цяла „сървърна ферма“.

За разлика от класическата представа за сървър – кутия с твърд диск, в случая базата данни на „Доминиън“ била виртуализирана и качена в облак, чиито информация се съхранявала именно в тази ферма във Франкфурт. Че е имало такава операция и че сървърите са в ръцете на Тръмп потвърди и самият той. В един от туитовете си в самия край на ноември Тръмп написа, че в сървърите на „Доминиън“, които сега се разучават, се съдържали „ужасяващи данни“.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Съратник на Тръмп: Нужни са военно положение и трибунали (flagman.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!